Gamla Lundagatan 1, 2 TR

Gamla Lundagatan 1, 2 TR

Slutpris

3 600 000 kr


Södermalm— Stockholm

Gamla Lundagatan 1, 2 TR


Slutpris
3 600 000 kr

Södermalm— Stockholm

Ljus 1,5a (möjlig 2:a) med utsikt över vatten och Stadshuset!

Ljus 1,5a (möjlig 2:a) med utsikt över vatten och Stadshuset. Här har ni vackra, genomgående parkettgolv, stora fönsterpartier, kök med klassisk stil som har diskmaskin och ett stambytt (2018) badrum. Hallen har gott om förvaring via flertalet platsbyggda garderober, här har ni även avhängning via krokar till höger om entrén. Allrummet är rymligt och har en alkov avsedd som sovdel, här finns även plats för en större matplats, soffgrupp och mediamöbel. Generösa fönsterpartier ger rummet ett härligt ljusflöde. Köket erbjuder goda arbetsytor och bra förvaring via flertalet över samt underskåp. Här finns plats för ett frukostbord för två invid stora fönster med trivsam utsikt. Badrummet är ljust, stambytt och har både golvvärme samt förberett för tvättmaskin. Flexibelt tillträde.

Bostadsrättsföreningen Leporiden 1 omfattar 100st lägenheter varav 86st är upplåtna med bostadsrätt och 14st med hyresrätt (dessa anses vara en dold tillgång till föreningen och ger stora kapitaltillskott vid eventuell försäljning). Utöver detta finns 13st lokaler tillhörande föreningen som ger goda intäkter. Föreningen har tillgång till ett garage med 20st parkeringsplatser, dessa kostar endast 1 284 kr/mån. Här är de flesta större renoverar redan gjorda, så som stambytet som skedde 2018. Ingen förändring av avgiften planeras heller och den inkluderar värme, vatten, kabel-tv (bassutbudet) och bredband. Föreningen har en stor tvättstuga och en egen innergård med bra solläge. Till bostaden hör ett förråd på källarplan.

Här bor ni endast ett stenkast bort från Mariatorgets puls med ett flertal trivsamma kvarterskrogar samt mysiga caféer. Gediget shoppingutbud med såväl gallerior som mindre butiker i närområdet. Trevliga promenadstråk längs med Södermälarstrand och Riddarfjärden. I närheten finns också Skinnarviksberget och Tantolunden. Närhet till goda kommunikationer via tunnelbana (Mariatorget) och flera innerstadsbussar. Några minuter bort finner ni också pendeltåg som går från Södra station.

Varmt välkomna!


Boarea
37 kvm
Avgift
1 497 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2022-02-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.