Sök Meny
Såld

Stockholm - Kungsholmen / Garvargatan 22, 4 tr

Otroligt smakfull 5,5:a intill Kungsholmstorg!

Varmt välkomna till denna smakfulla hörnvåning om 160 kvm fördelat på fem rum, precis intill Kungsholms torg. Här samverkar modern design och lyxiga materialval med tidstypiska detaljer från 1930-talet då fastigheten byggdes. Planlösningen är väl genomtänkt med fyra ordentliga sovrum med utsikt mot Riddarfjärden, och där master bedroom har ett eget, luxuöst badrum med både dusch, bastu och wc samt access till en walk-in-closet. Vardagsrum och kök har en öppen och social planlösning som gör det till en naturlig plats att samla familj och vänner på. I vardagsrummet ryms en större soffgrupp framför braskaminen och köket har fina materialval med carraramarmor och hög maskinell standard med integrerade vitvaror. I hallen finns ytterligare ett fint helkaklat badrum samt separat tvättrum med tvättmaskin och torktumlare. Samtliga fönster i lägenheten vetter mot söder och har praktiska elektriska markiser installerade.

Här bor ni på en attraktiv adress ovanför Norr Mälarstrands promenadstråk som med enkelhet tar er till Rålambshovsparken som sommartid förvandlas till en grönskande oas med möjlighet för sol och bad såväl som till Stockholms citypuls. Ett rikt utbud på restauranger såsom Orangeriet, Trattorian och Mälarpaviljongen eller åk till Söder Mälarstrand via färjan från kajen nedanför. Kungsholmstorg nås runt hörnet med livsmedelsbutiker och all annan tänkbar service.

Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Kungsholmen
Garvargatan 22, 4 tr
Slutpris: 15 800 000 kr
Boarea: 160 kvm
Avgift: 8 467 kr/mån
Rum: 5,5 rum (4 sovrum)
Våning: 4 av 6 (Hiss finns)
Såld: 2017-02-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm /