Sök Meny
Såld

Stockholm - Kungsholmen / Kungsholmstorg / Garvargatan 20, 1 tr

Genomgående 3:a vid Kungsholmstorg!

Varmt välkomna till en genomgående lägenhet på mysiga Garvargatan vid Kungsholmstorg! Fastigheten uppfördes 1932 och lägenheten har välbehållna vackra trägolv och speglade dörrar. Planlösningen disponeras genom en välkomnande entré med förvaring i stor klädkammare och garderob. Två sovrum varav det ena med stort fönsterparti och spegelgarderober och det andra med eventuellt bygglov för balkong. Köket är platsbyggt med björkfronter och bänkskiva i sten. En halvtrappa upp finns det stora vardagsrummet med praktisk förvaring undertill och slutligen ett fräscht duschrum med wc, tvättmaskin och golvvärme. Här bor ni i en stabil förening med de stora renoveringarna gjorda och på en attraktiv adress ovanför Norr Mälarstrands promenadstråk som med enkelhet tar er till Rålambshovsparken som sommartid förvandlas till en grönskande oas med möjlighet för sol och bad såväl som till Stockholms citypuls. Ett rikt utbud på restauranger såsom Orangeriet, Trattorian och Mälarpaviljongen eller åk till Söder Mälarstrand via färjan från kajen nedanför. Kungsholmstorg nås runt hörnet med livsmedelsbutiker och all annan tänkbar service.

Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Kungsholmen / Kungsholmstorg
Garvargatan 20, 1 tr
Slutpris: 5 400 000 kr
Boarea: 78 kvm
Avgift: 2 985 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 1 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-07-04
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Garvargatan