Garvargatan 20, 1 tr / Kungsholmen / Kungsholmstorg / Stockholm

Genomgående 3:a vid Kungsholmstorg!

Slutpris
5 400 000 kr
Boarea
78 kvm
Avgift
2 985 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-07-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Garvargatan såldes av oss 2017-07-04. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Garvargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen / Kungsholmstorg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till en genomgående lägenhet på mysiga Garvargatan vid Kungsholmstorg! Fastigheten uppfördes 1932 och lägenheten har välbehållna vackra trägolv och speglade dörrar. Planlösningen disponeras genom en välkomnande entré med förvaring i stor klädkammare och garderob. Två sovrum varav det ena med stort fönsterparti och spegelgarderober och det andra med eventuellt bygglov för balkong. Köket är platsbyggt med björkfronter och bänkskiva i sten. En halvtrappa upp finns det stora vardagsrummet med praktisk förvaring undertill och slutligen ett fräscht duschrum med wc, tvättmaskin och golvvärme. Här bor ni i en stabil förening med de stora renoveringarna gjorda och på en attraktiv adress ovanför Norr Mälarstrands promenadstråk som med enkelhet tar er till Rålambshovsparken som sommartid förvandlas till en grönskande oas med möjlighet för sol och bad såväl som till Stockholms citypuls. Ett rikt utbud på restauranger såsom Orangeriet, Trattorian och Mälarpaviljongen eller åk till Söder Mälarstrand via färjan från kajen nedanför. Kungsholmstorg nås runt hörnet med livsmedelsbutiker och all annan tänkbar service.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration