Gästrikegatan 8, 2 tr ö.g. / Vasastan / Sankt Eriksplan / Stockholm

Ljuvlig sekelskiftesfyra med balkong!

Slutpris
8 900 000 kr
Boarea
89 kvm
Avgift
4 534 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-03-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gästrikegatan såldes av oss 2018-03-29. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Gästrikegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan / Sankt Eriksplan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomma till denna ljuvliga sekelskiftesfyra med balkong på absolut bästa läge i Vasastan - mitt emellan Odenplan och Sankt Eriksplan! Den fina fastigheten uppfördes 1903 och bostaden har flertalet bevarade originaldetaljer som vackert trägolv, stora fönster med djupa nischer och snickerier, speglade dörrar och stuckaturer samverkar med de moderna ytskikten i badrum och kök. Planlösningen är väldisponerad med ett stort vardagsrum, lantligt kök, badrum och gäst-wc samt tre riktigt bra sovrum - ett större och två mindre där man från ett når den fina balkongen mot innergården. Till lägenheten hör även två vindsförråd samt två källarförråd! Möjlighet att överta garageplats!

Här bor ni på en riktigt bra adress och i en välskött och trevlig förening. Fastigheten är en av kvarterets vackraste och Gästrikegatan har tidigare blivit utsedd till Vasastans bästa gata att bo på. I omgivningen finns ett stort utbud av restauranger, caféer, barer och butiker och ni har även nära till gröna och barnvänliga Vasaparken. Kommunikationerna är utmärkta med både bussar, tunnelbana och pendeltåg.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration