Gävlegatan 32, 8tr / Vasastan / Hagastaden / Stockholm

Nyproducerad 2:a med förstklassiga materialval, balkong och fri utsikt!

Accepterat pris
3 950 000 kr
Hur mycket kan du låna?
Räkna på boendekalkyl
Boarea
35 kvm
Avgift
1 750 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
8 av 14 (Hiss finns)
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse Budgivning

Accepterat pris - Välkomna in till en exklusiv lägenhet med toppläge i Haga Nova! Här bor du med en slående utsikt med ett mycket bra läge i fastigheten. Lägenheten har en fransk balkong samt en större balkong som båda ligger i sydvästläge. Lägenheten genomsyras av en lyxig känsla rakt igenom med högt i tak, hög standard, vackert parkettgolv från Kährs Ek Palazzo Bianco samt vitmålade väggar. Ett badrum utöver det vanliga, stilfullt och modernt kök samt två bra rum med smart inbyggd förvaring.

Ett oslagbart läge där Hagastaden möter Vasastan! Ett område som hela tiden växer, med storstadspuls och närhet till citykärnan, men även gröna Hagaparken inom promenadavstång. Den nya stadsdelen Hagastaden ska få totalt 6000 nya bostäder och 50 000 nya arbetsplatser. Haga Nova blir Hagastadens första bostadskvarter med en kraftfull arkitektur inspirerad av klassiska sekelskifteshus kombinerat med amerikansk höghusarkitektur, med exklusiva balkonger som en viktig komponent, med Einar Mattson som totalentreprenör.

Sponsrade länkar
Bilder
Visa alla 15 bilder
Inspiration
Planritning
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Hall
  Välkomnande hall med direkt får kontakt med köket och ljusinsläppet från vardagsrummet. Bra avhängningsmöjligheter i två rymliga garderober. Fin ekparkett och vitmålade väggar som löper vidare genom hela lägenheten. Säkerhetsdörr med kodlås.
 • Kök
  Snyggt och välplanerat parallellkök som öppnar upp mot vardagsrummet. Allt är i toppskick med svartbetsade luckor, integrerade handtag, bänkskiva och stänkskydd i marmorkomposit. Den maskinella utrustningen håller hög standard med vitvaror från Siemens, integrerad kyl/frys, diskmaskin, kombinationsugn/mikro samt induktionshäll.
 • Vardagsrum
  Ljus rum med generöst ljusinsläpp från balkongdörr och fönster. Här finns gott om plats för soffgrupp och matplats. Utgång till fransk balkong i sydväst. Praktiskt förråd och ingång till badrummet.
 • Sovrum
  Härligt sovrum med ljusinsläpp genom ett stort fönsterparti som leder ut till balkongen som ligger i sydväst med fri utsikt. Plats för säng och sängbord. Bra förvaring i inbyggd garderob med spegeldörrar.
 • Badrum
  Exklusivt och lyxigt badrum med hotellkänsla! Snyggt och toppmodernt kakel och klinker med golvvärme från Statuario Honed (Bicmate). Spegel med integrerad LED-belysning samt integrerade spottar i undertak med dimmer. Wc från Ifö Sign, dusch med vikbara duschväggar i glas. Svart marmorkompositskiva som ger bra förvaringsyta. Porslinsho från Duravit.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  35 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  2 rum (1 sovrum)
 • Våning
  8 av 14
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2017
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme, värmesystem via vattenburen golvvärme där föreningen levererar 21 grader till lägenheten. Från- och tilluftsventilation med värmeåtervinning
Energideklaration
 • Sammanställning
  Energideklaration behövs ej
TV/Internet
 • Bredbandsbolaget är leverantör av fiber och tv. Datauttag finns i alla rum. TV grund samt bredband debiteras separat.
Övrigt
 • 40 stycken förråd finns att hyra av föreningen.
Ekonomi
 • Avgift
  1 750 kr/mån
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  Värme och kallvatten ingår i avgiften. Kostnad för varmvatten tillkommer.
 • Kommentar, månadsavgift
  En obligatorisk avgift om 150-200 kr/mån tillkommer för bredband.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 120 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  448 kr
 • Andel i förening
  0,2
 • Pantsättning
  är pantsatt.
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Haga Nova.
 • Allmänt
  Brf Haga Nova är en äkta bostadsrättsförening och äger marken. I föreningen finns 276 lägenheter, samtliga upplåtes med bostadsrätt. Det finns sex lokaler på gatuplan som upplåts med hyresrätt och två bostadsrättslokaler som upplåts till förskolor. Två övernattningslägenheter samt ca 40 förråd finns att hyra. Byggnadens totala bostadsyta är 3329 kvm. Lägenheterna i Haga Nova har ett toppmodernt elektroniskt låssystem som gör att du helt slipper nycklar.

  För mer information, gå in på: www.haganova.se
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Föreningen har 173 stycken garageplatser samt 3 st MC-platser. Kostnader för garageplats kommer att bli cirka 2250 kr/mån och ca 500 kr/mån för MC-plats. De erbjuds i turordning utifrån när man bokat/köpt sin bostad i föreningen.

  -Privat innergård med plats för både vuxna och barn
  -Två övernattningslägenheter
  -Barnvagnsutrymme och cykelutrymme
Området
 • Nu växer Stockholms innerstad norrut och Haga Nova ligger just där den mer än sekelgamla Vasastan möter nya stadsdelen Hagastaden. Norra Stationsgatan ska de kommande åren genomgå en förvandling till ett härligt levande stråk, präglat av kontrasten mellan nytt och gammalt. Det varierade utbudet av matupplevelser, kvalitativ service, handel och aktiviteter ger storstadspuls samtidigt som det förenklar vardagslivet.

  Som en kontrast till gatulivet finns i andra änden av kvarteret Norra Stationsparken. Den nya, halvkilometer långa parken erbjuder grönska, promenadstråk, bersåer och vattenspeglar alldeles inpå knuten. Den blir också en grön passage hela vägen till Vasastadsbornas klassiska gröna lunga Hagaparken. Dessutom går det snabbt och lätt att ta sig från Haga Nova till Karlberg, där det finns både slottspark och strandpromenad.

  Den nya stadsdelen Hagastaden ska totalt få 6 000 nya bostäder och 50 000 nya arbetsplatser. Bakom ca 10% av de nya bostäderna står Einar Mattsson. Hagastaden får tydlig storstadskaraktär och blir en fortsättning på den täta, levande stenstaden. Bostadshusens bottenvåningar kommer att inrymma butiker, serviceinrättningar, restauranger, kaféer, förskolor med mera.
 • Kommunikationer
  2017 öppnade Citybanan för trafik. När pendeltågen flyttade från Karlberg till Odenplan öppnade en nedgång till den nya stationen i korsningen Vanadisvägen/Dalagatan, fem minuter till fots från Haga Nova. När stationen Hagastaden på tunnelbanans Gula linje mellan Odenplan och Arenastaden öppnar finns en av nedgångarna endast ca 20 meter från Haga Nova.
  För den som vill ta bilen ligger också överdäckade E4/E20 helt nära. Flygbussar till Arlanda går från Torsplan.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Dokument & Länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration
Följ oss i sociala medier