Götgatan 75A, 2 TR / Södermalm / Skanstull / Stockholm

Trea med balkong mot lummig innergård centralt på Södermalm!

Slutpris
6 200 000 kr
Boarea
76 kvm
Avgift
1 781 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2017-07-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Götgatan såldes av oss 2017-07-21. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Götgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm / Skanstull är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

*** FAST PRIS *** Detta innebär att bostaden säljs utan budgivning och att det är "Först-till-kvarn-principen" som gäller.

Välkommen till denna väldisponerad trea där du har möjlighet att sätta din egen prägel! Härlig balkong mot föreningens lummiga innergård. Det är möjligt att glasa in balkongen. Lägenheten disponeras genom en rymlig hall med gott om förvaring i flera garderober. Två rymliga sovrum som vetter mot den lugna innergården. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Lägenheten förmedlas åt föreningen och köpeskillingen kommer att användas till att minska föreningens lån, vilket gör föreningens redan goda ekonomi ännu starkare.
Föreningen har en stor fin innergård med lekplats, gräsmattor, utemöbler och grillmöjligheter.
Här bor du centralt på Götgatan med en härlig mix av butiker och caféer. Längre ner åt Medborgarplatsen ligger gallerian Skrapan med en takbar på våning 27 med fantastisk utsikt över hela Stockholm. Inom gångavstånd finns också omåttligt populära Nytorget samt underbara grönområden vid Erikdalslunden och Årstaviken. Kommunikationerna är goda med tunnelbanans gröna linjen men också ett antal bussar som 3, 4 och 74.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration