Sök Meny
Såld

Stockholm - Södermalm / Skanstull / Götgatan 75A, 2 TR

Trea med balkong mot lummig innergård centralt på Södermalm!

*** FAST PRIS *** Detta innebär att bostaden säljs utan budgivning och att det är "Först-till-kvarn-principen" som gäller.

Välkommen till denna väldisponerad trea där du har möjlighet att sätta din egen prägel! Härlig balkong mot föreningens lummiga innergård. Det är möjligt att glasa in balkongen. Lägenheten disponeras genom en rymlig hall med gott om förvaring i flera garderober. Två rymliga sovrum som vetter mot den lugna innergården. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Lägenheten förmedlas åt föreningen och köpeskillingen kommer att användas till att minska föreningens lån, vilket gör föreningens redan goda ekonomi ännu starkare.
Föreningen har en stor fin innergård med lekplats, gräsmattor, utemöbler och grillmöjligheter.
Här bor du centralt på Götgatan med en härlig mix av butiker och caféer. Längre ner åt Medborgarplatsen ligger gallerian Skrapan med en takbar på våning 27 med fantastisk utsikt över hela Stockholm. Inom gångavstånd finns också omåttligt populära Nytorget samt underbara grönområden vid Erikdalslunden och Årstaviken. Kommunikationerna är goda med tunnelbanans gröna linjen men också ett antal bussar som 3, 4 och 74.

Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Södermalm / Skanstull
Götgatan 75A, 2 TR
Slutpris: 6 200 000 kr
Boarea: 76 kvm
Avgift: 1 781 kr/mån
Driftkostnad: 550 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 2 (Hiss finns)
Såld: 2017-07-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Götgatan