Sök Meny
Såld

Stockholm - Södermalm-Katarina / Grindsgatan 33

Välkommen till Grindsgatan 33

Med ett eftersökt läge på Södermalm ligger denna ljusa 2,5:a, möjlig 3:a om 78 välplanerade kvm i fastighet från 1929. Lägenheten karaktäriseras av en genomgående planlösning med luftiga stora rum,stora fönsterpartier med nisch,parkett/askplank golv, generös takhöjd,vackra serveringsskåp samt en öppen spis som värmer i höst och vinterkylan. I det rymliga och funktionella köket kan många trevliga middagar skapas.
Mycket välskött förening med stabil ekonomi. Här bor du i ett populärt område med närhet till grönska och vatten och med bra kommunikationsmöjligheter nära fastigheten med bl.a. buss 3 och 4.Välkommen till en lägenhet att trivas i!

Sponsrade länkar
Stockholm / Södermalm-Katarina
Grindsgatan 33
Slutpris: 6 080 000 kr
Boarea: 78 kvm
Avgift: 2 637 kr/mån
Driftkostnad: 532 kr/mån
Rum: 2,5 rum (1 sovrum)
Såld: 2017-03-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Grindsgatan