Gröndalsvägen 111, 4tr

Gröndalsvägen 111, 4tr

Slutpris

2 900 000 kr


Gröndal— Stockholm

Gröndalsvägen 111, 4tr


Slutpris
2 900 000 kr

Gröndal— Stockholm

Hemtrevlig och välplanerad 2:a med balkong i mysiga Gröndal!

Välkommen till en härligt hemtrevlig 2:a i mysiga Gröndal! Bostaden är välplanerad och luftig med öppen planlösning och fint ljusinsläpp. Vardagsrummet som är i öppen planlösning med köket har fönster i två väderstreck och gott om plats för såväl soffgrupp som matplats för 4-6 personer. Stilrent kök med all maskinell utrustning man kan önska. Rofyllt sovrum med mycket bra förvaring i garderober med skjutdörrar. Helkaklat snyggt badrum med både tvättmaskin och torktumlare.

Här bor ni i ett mysigt och gemytligt område med direkt närhet till Mälarens glittrande vatten och promenadstråk från kärnan av Gröndal ut till Ekensberg och in till Vinterviken. I Gröndal Centrum har ni livsmedelsaffär, populära Lundbergs Konditori, restauranger m.m. Flertalet förskolor, fritids och grundskolor i Gröndal. Ut från lägenheten har ni 50 m till kommunikationer, bl. a. tvärbanan samt buss 133 som tar er till Liljeholmen med dess stora utbud av restauranger och shopping. I Liljeholmen har ni även anslutande tunnelbana, tvärbana och flertalet busslinjer.

Välkommen på visning!


Boarea
46 kvm
Avgift
3 089 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-03-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.