Gumshornsgatan 7 / Östermalm / Stockholm

Mycket charmig, ljus och välplanerad etta!

Slutpris
3 010 000 kr
Boarea
28,5 kvm
Avgift
1 489 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
0,5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-09-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gumshornsgatan såldes av oss 2018-09-18. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Gumshornsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna mycket charmiga, ljusa och välplanerade etta! Här bor ni mycket bekvämt i en välplanerad etta, belägen mot lugn innergård utan någon som helst insyn i en av Östermalms mest populära föreningar. Lägenheten pryds av välbevarade originaldetaljer från fastighetens byggår såsom djupa fönsternischer, fönster med spröjs, vackra parkettgolv, en generös takhöjd om 2,8 m och speglade dörrar. Bostaden disponeras genom en välkomnande entré, rymligt duschrum, smart arbetskök och ett trivsamt allrum. Allrummet är väldigt lättmöblerat och inrymmer plats för matbord, soffgrupp och sovrumsdel samt har ett härligt ljusinsläpp tack vare två stora fönsterpartier.

Föreningen är mycket stabil med god ekonomi och bra intäkter från 13 lokaler. Fastigheten är välskött och perfekt belägen i lugna och trivsamma kvarter med Karlaplan runt hörnet samt Östermalmstorg, Djurgårdens grönska och Djurgårdsbrunnskanalen med småbåtshamn inom bekvämt gångavstånd.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration