Hagagatan 14a, 4tr

Hagagatan 14a, 4tr

Slutpris

5 850 000 kr


Vasastan— Stockholm

Hagagatan 14a, 4tr


Slutpris
5 850 000 kr

Vasastan— Stockholm

Sekelskiftes tvåa högst upp med stor balkong mot lugn innergård!

Varmt välkomna till denna genomgående tvåa med flertalet eftertraktade attribut i hjärtat av Vasastan!

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Lägenheten är lugnt belägen mellan två innergårdar och har genomgående fina snickerier samt ljusa ytskikt.

Du välkomnas in i en ljus och luftig hall med drygt 3 meter i takhöjd. Här finns god förvaring via en stor klädkammare till höger om entrén samt i en garderob intill.

Vardagsrummet är rymligt och socialt planerat med utrymme för soffgrupp, mediamöbel och bord med plats för många gäster. Här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer så som stuckatur, höga socklar, takrosett och djupa nischar i stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp.

Balkongen är belägen högst upp i ett fritt och perfekt solläge. Här finns plats för större utemöbler, planteringar och grill.

Köket är ljust och modernt med komplett utrustning inkl. diskmaskin. Därtill hittar du bra förvaring, goda arbetsytor och utrymme för en mindre matplats.

Rogivande sovrum med plats för stor dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter.

Badrummet är helkaklat, fräscht och ljust med spotlights i tak och bekvämligheter som golvvärme och handdukstork.

Bostadsföreningen Eken nr 2 u.p.a. är en välskött och äkta bostadsförening bildad 1909 i vacker fastighet anno 1905. I föreningen finns 23 bostadslägenheter samt två hyreslokaler. Föreningens ekonomi är god med nyligen sänkta avgifter och en belåning om cirka 3400 kr/kvm. Bastu finns i föreningen.

Fastigheten är belägen på ett attraktivt och lugnt läge på Hagagatan, med direkt närhet till Odenplan med ett flertal caféer, restauranger och mataffärer. Mycket bra kommunikationer med T-bana och flertalet bussar tar dig runt hela stan. Utanför det närliggande stadsbiblioteket stannar även flertalet busslinjer, bl.a. linje 2 och inte långt bort finner du även promenadstråk och vatten vid Hagaparken och Vanadislunden. Gångavstånd till Drottninggatan, Hötorget och Stureplan med allt av vad innerstan kan erbjuda.

Välkommen på visning!


Boarea
55 kvm
Avgift
2 295 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-01-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.