Hammarby Allé 149, 4 tr / Hammarby Sjöstad / Stockholm

Välplanerad tvåa med fransk balkong och magisk utsikt! Toppläge på Sjöstans paradgata!

Slutpris
3 030 000 kr
Boarea
44 kvm
Avgift
3 121 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-04-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hammarby Allé såldes av oss 2019-04-24. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hammarby Allé

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarby Sjöstad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ytterst väldisponerad tvåa i mycket gott skick. Fransk balkong och hörna med generösa fönsterpartier skapar fantastisk utsikt och bra ljusinsläpp i hela lägenheten. Öppen, social planlösning mellan vardagsrum & kök. Rymligt sovrum mot lugn innergård med plats för dubbelsäng. Hiss rakt ner i föreningens garage! Mycket bra & stabil förening som äger marken och har god ekonomi i arkitektritad fastighet ritad av White. Eftertraktat toppläge på Sjöstans paradgata Hammarby Allé!

Populära Hammarby Sjöstad är en idyllisk, lugn oas med direkt närhet till både Stockholms Innerstad och vatten. Här bor du i modern och marin miljö med kort avstånd till City, Södermalm och Sickla Köpkvarter. I närområdet finner du allt du behöver i form av t.ex butiker, restauranger, förskolor, gym och t.om skidåkning. En kort promenad från lägenheten har du Hammarbybacken med sin slalom, cykling och rekreationsområden. Ca 10-15 min promenad eller några minuter med tvärbanan utanför porten, är du i Sickla Köpkvarter med sitt enorma utbud av shopping, restauranger och biograf.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration