Hantverkargatan 20, 3 tr

Hantverkargatan 20, 3 tr

Slutpris

16 500 000 kr


Kungsholmen / City— Stockholm

Hantverkargatan 20, 3 tr


Slutpris
16 500 000 kr

Kungsholmen / City— Stockholm

Elegant våning om 6 rum och kök med låg avgift!

Varmt välkomna till denna fantastiska våning om 184 kvm fördelat på 6 rum och kök med nyligen genomförd ytskiktsrenovering, i vacker fastighet byggd 1913. Våningen karaktäriseras av de detaljer vi förknippar med vackert sekelskifte som många sociala ytor, serveringsgång med förvaring, pardörrar, fiskbensparkett, takrosetter, burspråk samt generös takhöjd på över tre meter. Stora fönster med djupa nischer och burspråk släpper in mycket ljus och skapar rymd till våningen. Till bostaden hör även en balkong med nyttjanderätt och utgång till balkongen sker genom våningens inre trapphus.

Planlösningen disponeras genom en välkomnande entré där du möts av de vackra innerfönstren och en praktisk anslutande gäst-wc. Ut mot Hantverkargatan ligger två generösa allrum med stora fönsterpartier, burspråk,skjutdörrar och vackra snickerier. Från hallen når ni även den storslagna matsalen som andas social samvaro och festligheter. Vidare in i våningen som med fördel kan disponeras som den privata delen finner ni tre sovrum, rymligt kök från Puustelli, badrum och en liten wc samt en charmig serveringsgång.

Här bor ni på en attraktiv adress ovanför Norr Mälarstrands promenadstråk som med enkelhet tar er till Stockholms citypuls såväl som till Rålambshovsparken som sommartid förvandlas till en grönskande oas med möjlighet för sol och bad. I kvarteret finns ett rikt utbud på restauranger såsom Mäster Anders, Orangeriet, Trattorian och Mälarpaviljongen. Kungsholmstorg nås runt hörnet med livsmedelsbutiker och all annan tänkbar service. Bo i en mycket solid förening med låg avgift och välskött fastighet!

Varmt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Pär Svensson för information kring visning.


Boarea
184 kvm
Avgift
2 815 kr/mån
Rum
6 rum (4 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-04-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.