Hantverkargatan 86, 3tr

Hantverkargatan 86, 3tr

Slutpris

12 150 000 kr


Kungsholmen / Kungsholmstorg— Stockholm

Hantverkargatan 86, 3tr


Slutpris
12 150 000 kr

Kungsholmen / Kungsholmstorg— Stockholm

Charmig sekelskiftesfemma i mycket bra skick! Fina sällskapsytor samt två balkonger!

Välkomna till en charmig sekelskiftesvåning om 150 kvm med med möjlighet till uthyrningsdel/generationsboende. Här finner ni vackra originaldetaljer som stuckaturer, speglade dörrar, nyslipade trägolv samt 3 meter i takhöjd! Våningen disponeras genom en välkomnande entré med plats för möblemang som öppnar upp mot ett väl tilltaget vardagsrum med ett underbart burspråk och utsikt mot Rålambshovsparken. I entrén har det funnits en fungerande kakelugn och för den som önskar finns det möjlighet att installera en ny till rökkanalen. Invid vardagsrummet finns ett rum som med fördel kan används som sovrum eller bibliotek. Generös matsal med gott om plats för stora sällskap samt utgång till balkong. Rofyllt master bedroom med kombinerad klädkammare/tvättrum. Lantligt kök med utgång till lägenhetens andra balkong och här kan ni njuta av frukosten i härlig morgonsol. I anslutning till köket finner ni även ett sovrum/kontor samt ett nyrenoverat badrum. 2016 målades samtliga väggar i lägenheten och golv i vardagsrum och matsal slipades och vaxades maskinellt.

Här bor ni med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Intilliggande Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet bjuder på trevligt parkliv och Norr Mälarstrand erbjuder härliga promenadslingor utmed Riddarfjärden. Inom ett par minuters promenad når ni Fridhemsplan med fullt utbud av service och flertalet butiker samt kommunikationer.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
150 kvm
Avgift
6 092 kr/mån
Rum
5 rum
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-09-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.