Sök Meny
Såld

Stockholm - Kungsholmen / Kungsholmstorg / Hantverkargatan 86, 3tr

Charmig sekelskiftesfemma i mycket bra skick! Fina sällskapsytor samt två balkonger!

Välkomna till en charmig sekelskiftesvåning om 150 kvm med med möjlighet till uthyrningsdel/generationsboende. Här finner ni vackra originaldetaljer som stuckaturer, speglade dörrar, nyslipade trägolv samt 3 meter i takhöjd! Våningen disponeras genom en välkomnande entré med plats för möblemang som öppnar upp mot ett väl tilltaget vardagsrum med ett underbart burspråk och utsikt mot Rålambshovsparken. I entrén har det funnits en fungerande kakelugn och för den som önskar finns det möjlighet att installera en ny till rökkanalen. Invid vardagsrummet finns ett rum som med fördel kan används som sovrum eller bibliotek. Generös matsal med gott om plats för stora sällskap samt utgång till balkong. Rofyllt master bedroom med kombinerad klädkammare/tvättrum. Lantligt kök med utgång till lägenhetens andra balkong och här kan ni njuta av frukosten i härlig morgonsol. I anslutning till köket finner ni även ett sovrum/kontor samt ett nyrenoverat badrum. 2016 målades samtliga väggar i lägenheten och golv i vardagsrum och matsal slipades och vaxades maskinellt.

Här bor ni med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Intilliggande Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet bjuder på trevligt parkliv och Norr Mälarstrand erbjuder härliga promenadslingor utmed Riddarfjärden. Inom ett par minuters promenad når ni Fridhemsplan med fullt utbud av service och flertalet butiker samt kommunikationer.

Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Kungsholmen / Kungsholmstorg
Hantverkargatan 86, 3tr
Slutpris: 12 150 000 kr
Boarea: 150 kvm
Avgift: 6 092 kr/mån
Driftkostnad: 796 kr/mån
Rum: 5 rum
Våning: 3 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-09-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Hantverkargatan