Hantverkargatan 50 / Kungsholmen / Fridhemsplan / Stockholm

Välkommen till denna centralt belägna tvåa!

Slutpris
4 200 000 kr
Boarea
58 kvm
Avgift
2 270 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-01-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hantverkargatan såldes av oss 2018-01-12. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hantverkargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen / Fridhemsplan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna centralt belägna tvåa med ett kök med goda arbetsytor, modernt badrum med golvvärme. Stort sovrum med bra förvaringsmöjligheter och ett ljust vardagsrum med fiskbensparkett. Här bor ni inom ett par minuters promenad från både Fridhemsplan och Kungsholmstorg med fullt utbud av service och flertalet butiker. Nära lägenheten finns t-bana Rådhuset och från Fridhemsplan har du utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar som tar dig till stadens alla hörn. I området finns många populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen under sommarhalvåret.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration