Hantverkargatan 85, 5 tr / Kungsholmen / Stockholm

Hörnlägenhet högst upp i huset. Möjlig etage?

Slutpris
5 630 000 kr
Boarea
72,5 kvm
Avgift
3 715 kr/mån
Rum
3 rum
Såld
2019-02-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hantverkargatan såldes av oss 2019-02-15. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hantverkargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hörnlägenhet med unika detaljer, högst upp i huset! Vackert ljusinsläpp från två håll, mörkbetsade parkettgolv genom samtliga rum samt vitmålade väggar. Lägenheten erbjuder gott om förvaring i klädkammare samt garderobsvägg. Vardagsrum med två runda fönster och plats för soffa samt matbord. Modernt kök i vitt med bänkskiva i svart sten. Två bra sovrum samt ett snyggt och fräscht badrum.

Ovanför lägenheten finns råvindsyta. En granne har köpt loss detta utrymme och byggt en etagelägenhet. Föreningen har inte konsulterats för just denna lägenhet.

Här bor ni med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Intilliggande Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet bjuder på trevligt parkliv och Norr Mälarstrand erbjuder härliga promenadslingor utmed Riddarfjärden. Inom ett par minuters promenad når ni Fridhemsplan med fullt utbud av service och flertalet butiker samt kommunikationer och flygbussar.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration