Hårdvallsgatan 11, 3 TR

Hårdvallsgatan 11, 3 TR

Slutpris

3 800 000 kr


Stockholm— Södertälje

Hårdvallsgatan 11, 3 TR


Slutpris
3 800 000 kr

Stockholm— Södertälje

Attraktiv tvåa om 49 kvm med balkong i söderläge!

Välkommen till denna härliga tvåa om 49 inbjudande kvm i attraktiva kvarter. Högt upp i fastigheten på våning tre finner ni denna välplanerade lägenhet. Den öppna socialt främjande planlösningen och det påkostade köket gör denna lägenhet mycket trivsam. Vidare når du den stora möblerbara balkongen i eftertraktad söderläge! Exklusivt duschrum med tjusiga materialval. Rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter i form av en stor platsbyggd garderob. Här bor du i ett lugnt läge med allt vad Norra Djurgårdsstaden har att erbjuda. Läget är en kombination av natur- och stadsliv med Lill- Jansskogen och Husarviken som granne och promenadavstånd till Östermalm. På den fantastiska innergården kan du under sommartid även nyttja föreningens utemöbler.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
49 kvm
Avgift
3 241 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 8 (Hiss finns)
Såld
2017-01-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.