Heliosgatan 18a

Heliosgatan 18a

Slutpris

6 575 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Heliosgatan 18a


Slutpris
6 575 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

Fin 3:a för en lyxig och bekväm livsstil!

Denna bostad har verkligen allt man kan önska sig för en lyxig och bekväm livsstil. Med sitt höga läge och sydsvästvända solläge är den perfekt designad för att dra nytta av den fantastiska utsikten och det naturliga ljuset som omger fastigheten.

Det stora och sällskapsvänliga vardagsrummet med öppen planlösning ligger i fastighetens gavel och erbjuder gott om utrymme för sociala aktiviteter. Köket är integrerat i vardagsrummet och har toppmoderna apparater som skapar en perfekt yta för umgänge och matlagning.

Bostaden har också två balkonger, en åt vardagsrummets sida och en annan åt sovrummets sida, vilket ger en extra utomhusyta att koppla av på eller njuta av måltider under sommarhalvåret.

Övriga funktioner inkluderar gott om förvaringsutrymme, ett modernt badrum och högkvalitativ standard. Dessutom har fastigheten gemensamma terrasser, inklusive en större terrass med en lounge och ett stort kök för större event.

Beläget i den jordnära "the village" i Hammarby sjöstad, ger detta område en lugn och avkopplande känsla samtidigt som det finns kommunikationer och restauranger runt hörnet som ger dig allt du behöver.

Sammanfattningsvis är denna bostad perfekt för den som söker ett modernt och öppet boende med högkvalitativa ytor, fantastisk utsikt och många utomhusutrymmen att njuta av.


Boarea
86 kvm
Avgift
4 478 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
7 av 8 (Hiss finns)
Såld
2023-04-28

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Heliosgatan såldes av oss 2023-04-28. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Heliosgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.