Hildebergsvägen 6 / Liljeholmen/Årstaberg / Stockholm

Med närhet till både natur och city

Slutpris
2 995 000 kr
Boarea
58,5 kvm
Avgift
4 263 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
0 (Hiss finns ej)
Såld
2016-12-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hildebergsvägen såldes av oss 2016-12-15. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hildebergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Liljeholmen/Årstaberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Alldeles i närheten av populära Liljeholmskajen hittar du denna bostad på Hildebergsvägen 6. Bostaden är nymålade och har ett härligt ljusflöde tack vare fönster i två väderstreck och öppen planlösning. I köket finns en matplats som rymmer 4 personer men då det är öppen planlösning mot vardagsrummet kan du med enkelhet få plats med fler personer vid till exempel en middag. Sovrummet är rymligt och här finns gott om förvaring. Dessutom finns en härlig uteplats i västerläge där du kan njuta av kvällssolen.

Förutom närheten till Liljeholmskajen och vattnet är kommunikationerna i området många och nära. Promenerar du bort till Liljeholmskajen hittar du ett stort utbud av restauranger samtidigt som du kan njuta av de härliga vyerna in mot Södermalm. I Årstaberg har du tillgång till både pendeltåg, tvärbana och flera busslinjer. I närliggande Liljeholmen finns Liljeholmens Galleria som har det mesta du kan tänkas behöva i form av livsmedelsbutiker, shopping och lite till.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration