Hildebergsvägen 6

Hildebergsvägen 6

Slutpris

2 995 000 kr


Liljeholmen/Årstaberg— Stockholm

Hildebergsvägen 6


Slutpris
2 995 000 kr

Liljeholmen/Årstaberg— Stockholm

Med närhet till både natur och city

Alldeles i närheten av populära Liljeholmskajen hittar du denna bostad på Hildebergsvägen 6. Bostaden är nymålade och har ett härligt ljusflöde tack vare fönster i två väderstreck och öppen planlösning. I köket finns en matplats som rymmer 4 personer men då det är öppen planlösning mot vardagsrummet kan du med enkelhet få plats med fler personer vid till exempel en middag. Sovrummet är rymligt och här finns gott om förvaring. Dessutom finns en härlig uteplats i västerläge där du kan njuta av kvällssolen.

Förutom närheten till Liljeholmskajen och vattnet är kommunikationerna i området många och nära. Promenerar du bort till Liljeholmskajen hittar du ett stort utbud av restauranger samtidigt som du kan njuta av de härliga vyerna in mot Södermalm. I Årstaberg har du tillgång till både pendeltåg, tvärbana och flera busslinjer. I närliggande Liljeholmen finns Liljeholmens Galleria som har det mesta du kan tänkas behöva i form av livsmedelsbutiker, shopping och lite till.


Boarea
58.5 kvm
Avgift
4 263 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
0 (Hiss finns ej)
Såld
2016-12-15

Mäklarhuset Enskede

Denna lägenhet på Hildebergsvägen såldes av oss 2016-12-15. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hildebergsvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.