Hildebergsvägen 10

Hildebergsvägen 10

Slutpris

5 200 000 kr


Liljeholmskajen - Liljeholmen— Stockholm

Hildebergsvägen 10


Slutpris
5 200 000 kr

Liljeholmskajen - Liljeholmen— Stockholm

Högst upp i huset finns denna välplanerade och ljusa fyrarummare med fönster i hela fyra väderstreck och stor inglasad balkong i härligt söderläge med sol hela dagen. Lägenheten ligger väldigt ostört och nästan helt fritt från insyn. Stilrent kök med generös matplats för många gäster, ligger i öppen planlösning mot ett lättmöblerat vardagsrum. Tre bra sovrum där två har plats för dubbelsäng. Lägenheten har mycket gott om förvaring i klädkammare, garderober och skjutdörrsgarderober. Helkaklat fräscht badrum med tvättavdelning samt en gäst-wc. Den kringbyggda innergården är barnvänlig och här finns både grönska och lekplats. Vid Liljeholmskajen erbjuds restauranger, butiker, bryggor och möjlighet till ett dopp i Mälarens vatten. Nästa anhalt är Södermalms kultur och puls. Området är perfekt för barnfamiljen med flertalet fina lekplatser samt förskolor och grundskolor 1-6. En ny skola F-9 håller på att uppföras i Årstaberg. På ca 10 minuters gångavstånd har man all service man behöver vid Liljeholmens centrum och gallerian i form av vårdcentral, bank, matbutiker, shopping och nöjen. Kommunikationsmöjligheterna är många: området trafikeras av buss (bl.a. Liljeholmen-Årstaberg-Gullmarsplan), pendeltåg (Årstaberg), tvärbana (Årstaberg eller Årstadal) och tunnelbanans båda röda linjer (Liljeholmen). Med bil tar man sig smidigt ut på E4:an. Välkommen på visning!


Boarea
87 kvm
Avgift
5 301 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-11-08

Mäklarhuset Liljeholmen

Denna lägenhet på Hildebergsvägen såldes av oss 2018-11-08. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hildebergsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.