Högalidsgatan 50A, 1 tr / Södermalm / Hornstull / Stockholm

Välplanerad trea med potentiel uthyrningsdel i populära Hornstull!

Slutpris
7 100 000 kr
Boarea
89 kvm
Avgift
3 679 kr/mån
Rum
3 rum
Såld
2017-08-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Högalidsgatan såldes av oss 2017-08-17. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Högalidsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm / Hornstull är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade lägenhet med uthyrningsdel! Här möts ni av vackra originaldetaljer som djupa fönsternischer, spegeldörrar och trägolv. Lägenheten har en potentiell uthyrningsdel då det är två sammanslagna bostäder, vilket kan bli en extra inkomstkälla! Den potentiella uthyrningsdelen har egen ingång, stort allrum/sovrum, ett icke färdigställt kök men förberett samt en toalett med stockholmsdusch. Vidare erbjuder lägenheten en välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder. Hallen öppnar upp mot kök, vardagsrum och sovrum. Mysigt kök med gott om förvaring och fönster mot innergården. Väl tilltaget vardagsrum med plats för matbord och soffa. Trätiljor på golvet. Från vardagsrummet når du det andra sovrummet i uthyrningsdelen. Vidare finner ni ett till rofyllt sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Detta sovrum vetter mot innergården. Helkaklat badrum.
Här bor ni med vatten och grönområden inpå knuten med Tantolundens parkliv och Bergsunds strands vackra vyer. Den nybyggda gallerian erbjuder nischade butiker, matvarubutiker och ett flertal restauranger med gemytlig atmosfär. Kommunikationerna utmärkta med tunnelbanans röda linje som tar dig till centralen på 8 minuter och flera busslinjer såsom buss 4:an, 54:an, 66:an och 77:an.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration