Sök Meny
Såld

Stockholm - Södermalm / Hornstull / Högalidsgatan 50A, 1 tr

Välplanerad trea med potentiel uthyrningsdel i populära Hornstull!

Välkommen till denna välplanerade lägenhet med uthyrningsdel! Här möts ni av vackra originaldetaljer som djupa fönsternischer, spegeldörrar och trägolv. Lägenheten har en potentiell uthyrningsdel då det är två sammanslagna bostäder, vilket kan bli en extra inkomstkälla! Den potentiella uthyrningsdelen har egen ingång, stort allrum/sovrum, ett icke färdigställt kök men förberett samt en toalett med stockholmsdusch. Vidare erbjuder lägenheten en välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder. Hallen öppnar upp mot kök, vardagsrum och sovrum. Mysigt kök med gott om förvaring och fönster mot innergården. Väl tilltaget vardagsrum med plats för matbord och soffa. Trätiljor på golvet. Från vardagsrummet når du det andra sovrummet i uthyrningsdelen. Vidare finner ni ett till rofyllt sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Detta sovrum vetter mot innergården. Helkaklat badrum.
Här bor ni med vatten och grönområden inpå knuten med Tantolundens parkliv och Bergsunds strands vackra vyer. Den nybyggda gallerian erbjuder nischade butiker, matvarubutiker och ett flertal restauranger med gemytlig atmosfär. Kommunikationerna utmärkta med tunnelbanans röda linje som tar dig till centralen på 8 minuter och flera busslinjer såsom buss 4:an, 54:an, 66:an och 77:an.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Södermalm / Hornstull
Högalidsgatan 50A, 1 tr
Slutpris: 7 100 000 kr
Boarea: 89 kvm
Avgift: 3 679 kr/mån
Driftkostnad: 400 kr/mån
Rum: 3 rum
Såld: 2017-08-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Högalidsgatan