Högalidsgatan 50 A, 1 tr / Hornstull / Stockholm

Fin tvåa med balkong mot innergården & nyrenoverat kök!

Slutpris
5 250 000 kr
Boarea
64 kvm
Avgift
2 989 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Högalidsgatan såldes av oss 2019-06-19. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Högalidsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hornstull är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en välplanerad tvåa med fina originaldetaljer som genomgående trätiljor på golvet, speglade dörrar och spröjsade fönster. Bostaden disponeras genom en hall med gott om förvaring, ett snyggt kök med detaljer som marmor och mässing. Generöst vardagsrum med utsikt mot Högalidskyrkan och sovrum med utgång till balkongen som vetter mot innergården. Helkaklat badrum.

Här bor ni med vatten och grönområden inpå knuten med Tantolundens parkliv och Bergsunds strands vackra vyer. Gallerian i Hornstull erbjuder nischade butiker, matvarubutiker och ett flertal restauranger med gemytlig atmosfär. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbanans röda linje som tar dig till centralen på 8 minuter och flera busslinjer såsom 4:an, 54:an, 66:an och 77:an.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration