Högalidsgatan 54 B

Högalidsgatan 54 B

Slutpris

5 150 000 kr


Södermalm - Högalid— Stockholm

Högalidsgatan 54 B


Slutpris
5 150 000 kr

Södermalm - Högalid— Stockholm

Nyrenoverad sekelskifteslägenhet med utsikt över Söder Mälarstrand!

Välkomna till en nyrenoverad sekelskiftespärla (1913) med bevarade tidstypiska detaljer såsom djupa fönsternischer, speglade dörrar, gedigen takhöjd och spröjsade fönster. Vackert burspråk med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusflöde. Spatiöst vardagsrum med gott om plats för såväl soffgrupp som matbord för större sällskap. Snyggt renoverat kök med gott om förvaring och toppmoderna vitvaror från Bosch och bänkskiva av sten. Plats för matbord för 6-8 personer. Badrummet är något utöver det vanliga - exklusiv grantikeramik från Italien pryder både golv och väggar samt detaljer av koppar. Sovrum med plats för dubbelsäng som vetter mot en lugn och grönskande innergård. Heltäckningsmatta pryder golvet. I övrigt finns det gott om förvaringsmöjligheter via inbyggda garderober i hallen och stor klädkammare i passagen mellan kök och sovrum.

Välskött och äkta bostadsrättsförening med mycket god ekonomi - i dagsläget ligger skulderna på ca. 1,2 miljoner totalt. I de relativt låga avgifterna ingår både fiberanslutning och TV. Inga större renoveringar på gång, förutom takrenoveringen som utförs i skrivande stund.

Här bor du lugnt och skönt i ett av Stockholms mest attraktiva områden. Kontinental stämning och kreativ atmosfär färgar tillvaron och i kvarteret finns bl.a. bageri, närbutik, skomakare, barer och caféer. I Hornstulls Galleria hittar du allt vad du kan tänkas behöva såsom kläd, inredning och skobutiker samt systembolag och mycket mer.

Lägenheten ligger belägen ett par minuter från T-bana och flertalet busslinjer och samtidigt ett stenkast från härliga promenadstråk bland Årstavikens grönområden. Från Hornstull kan du även ta flygbussen som på cirka fyrtiofem minuter tar dig till Arlanda Flygplats.

Jag rekommenderar er starkt att uppleva lägenheten på plats. Välkomna!


Boarea
63 kvm
Avgift
2 837 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-09-22

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Högalidsgatan såldes av oss 2018-09-22. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Högalidsgatan.

Boka värdering

Zolle Baleng

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska ...+3

Jessica Winter

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.