Högalidsgatan 32a, 6 tr / Södermalm / Stockholm

Unik & påkostad vindsvåning i skuldfri förening! Två terrasser med fri utsikt!

Slutpris
10 800 000 kr
Boarea
143 kvm
Avgift
5 157 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-01-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Högalidsgatan såldes av oss 2019-01-18. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Högalidsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett boende utöver det vanliga med två terrasser vid Högalidsparken. I denna vindsvåning finns synliga takbjälkar bevarade från råvinden vilket ger rummen en härlig vindskarraktär. Bostadens 143 kvm erbjuder ett vardagsrum med stämningshöjande öppen spis och gott om plats för soffgrupp. Vacker stavparkett på golvet. Exklusivt kök från Poggenpohl i öppen planlösning mot vardagsrummet och i anslutning finns en inglasad terrass. Vidare på entréplan finns ett sovrum med egen terrass och ett helkaklat badrum. På övre plan finns ett sällskapsrum som även går att använda som sovrum. Gediget badrum med bastu och bubbelbad. Takfönster med fantastisk utsikt över Stockholms takåsar. Bägge badrummen har golvvärme och fukttäta högtalare från B&O. Hela lägenheten har all el infräst i väggarna samt ett komplett BEO-link utrustning. Lägenheten nås via trapphus 32b.

Här bor ni med vatten och grönområden inpå knuten och Högalidsparken över gatan, Gallerian i Hornstull erbjuder nischade butiker, matvarubutiker och ett flertal restauranger med gemytlig atmosfär. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbanans röda linje som tar dig till centralen på 8 minuter och flera busslinjer såsom buss 4:an, 54:an, 66:an och 77:an.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration