Högbergsgatan 28A, 1 tr Gårdshus / Södermalm-Katarina / Stockholm

Välkommen till denna charmiga 2,5:a med bevarade originaldetaljer och mycket låg avgift!

Slutpris
5 650 000 kr
Boarea
61 kvm
Avgift
1 099 kr/mån
Rum
2,5 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-09-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Högbergsgatan såldes av oss 2017-09-25. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Högbergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm-Katarina är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna charmiga 2,5:a med bästa läge på Södermalm! Stabil förening med låg avgift om 1099kr. Här finner ni bevarade originaldetaljer som kakelugn, serveringsskåp, spegeldörrar och stavparkett från byggåret 1913. Generös takhöjd om 3,1 m. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med gott om plats för förvaring. Trevligt kök som går i vita toner där ni finner originalskåp med vackra spegeldörrar. Vardagsrum med vacker kakelugn och gott om plats för möblemang. Vidare finns ett väl tilltaget sovrum som i dagsläget är avdelat i två rum, med en reversibel vägg. Helkaklat badrum.
Här bor ni på ett eftertraktat läge i historiska kvarter med Götgatans mångsidiga shopping och intensiva folkliv ett stenkast bort. Strosa runt längs kullerstensgatorna och ta en fika på Stockholms mysigaste kafé vid Mosebacke Torg. Bra kommunikationer med tunnelbanan Slussen och bussar som tar dig till stadens alla hörn.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration