Högviltsgatan 5

Högviltsgatan 5

Slutpris

3 650 000 kr


Norra Djurgårdsstaden— Stockholm

Högviltsgatan 5


Slutpris
3 650 000 kr

Norra Djurgårdsstaden— Stockholm

Attraktiv och välplanerad 2:a med inglasad balkong

Välplanerad 2:a med inglasad balkong, i Norra Djurgårdsstaden! Föreningen ser gärna att det är 55+ men godkänner även yngre köpare. Bostaden är luftig, öppen och har fina ytskikt. Vardagsrummet som är i delvis öppen planlösning med köket, har stort fönsterparti och helglasad balkongdörr vilket ger rummet vacker ljussättning från två väderstreck. Här ryms såväl större soffgrupp som matplats för 4 personer. Den inglasade balkongen blir som ett härligt extra rum där man kan äta eller bra njuta av livet. I köket har man mycket god förvaring bakom vita snygga fronter och generös arbetsyta. Här finns all maskinell utrusning man behöver. Det rofyllda sovrummet som vetter mot balkongen rymmer dubbelsäng och bra förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar. Via hallen kommer man in i det helkaklade badrummet utrustat med dusch och tvättmaskin samt torktumlare.

Intill Storängstorget finns närservice och restaurangverksamhet. Omgivningen är mycket trivsam och grönskande, endast en kort promenad bort finner ni den 27 kvadratkilometer stora Nationalstadsparken. För den fritidsintresserade och aktiva är Norra Djurgårdsstaden perfekt, där du kan rida på Ryttarstadion, spela tennis på Kungliga tennishallen, spela fotboll på Hjorthagens IP eller löpning i elljusspåren.
Nära Kommunikationer, med fem minuters promenad till Ropstens Tunnelbanestation. Närmsta busshållplats ligger på Gasverksvägen, endast ett par minuter bort. Till Stureplan tar du dig på 9 minuter med buss 55.

Välkommen på visning!


Boarea
49 kvm
Avgift
2 847 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 6
Såld
2019-09-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.