Sök Meny
Såld

Stockholm / Hornsgatan 47, 1 tr

Renoveringschans i hjärtat av Södermalm!

Nu har du chansen att skapa ditt drömboende i hjärtat av Södermalm! Med hjälp av renovering och kärlek kan du skapa en fantastisk femrummare med enastående sekelskiftesattribut i fastighet från år 1905. Här finner du ett väl tilltaget vardagsrum med en vacker kakelugn och ett generöst fönsterparti med rikligt ljusinsläpp. I anslutning finner du en pampig matsal med ytterligare en ståtlig kakelugn. Detta boende erbjuder tre rymliga sovrum och ett arbetskök med goda förvaringslösningar. Här återfinns tidstypiska sekelskiftesdetaljer såsom stuckaturer i tak, mycket fina parkett- och furugolv, generös takhöjd och vackra fönster med nisch och fönstersmyg.

Här bor du i hjärtat av Södermalm med Mariatorget ett stenkast bort med mängder av trevliga butiker, restauranger och caféer med gemytlig atmosfär. Mataffär finner du tvärs över gatan och längs Hornsgatan finns allt du kan tänkas behöva. Kommunikationerna är mycket goda med tunnelbanans röda linje en kort promenad bort samt flertalet innerstadsbussar inom bekvämt gångavstånd.

Kakelugnarna fungerar ej (kan provtryckas). All el måste bytas då kablar etc är från år 1905 då huset byggdes. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm
Hornsgatan 47, 1 tr
Slutpris: 10 550 000 kr
Boarea: 127 kvm
Avgift: 5 269 kr/mån
Driftkostnad: 700 kr/mån
Rum: 5 rum (4 sovrum)
Våning: 1 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-01-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Hornsgatan