Sök Meny
Såld

Stockholm / Hornsgatan 47, 1 tr

Renoveringschans i hjärtat av Södermalm!

Nu har du chansen att skapa ditt drömboende i hjärtat av Södermalm! Med hjälp av renovering och kärlek kan du skapa en fantastisk femrummare med enastående sekelskiftesattribut i fastighet från år 1905. Här finner du ett väl tilltaget vardagsrum med en vacker kakelugn och ett generöst fönsterparti med rikligt ljusinsläpp. I anslutning finner du en pampig matsal med ytterligare en ståtlig kakelugn. Detta boende erbjuder tre rymliga sovrum och ett arbetskök med goda förvaringslösningar. Här återfinns tidstypiska sekelskiftesdetaljer såsom stuckaturer i tak, mycket fina parkett- och furugolv, generös takhöjd och vackra fönster med nisch och fönstersmyg.

Här bor du i hjärtat av Södermalm med Mariatorget ett stenkast bort med mängder av trevliga butiker, restauranger och caféer med gemytlig atmosfär. Mataffär finner du tvärs över gatan och längs Hornsgatan finns allt du kan tänkas behöva. Kommunikationerna är mycket goda med tunnelbanans röda linje en kort promenad bort samt flertalet innerstadsbussar inom bekvämt gångavstånd.

Kakelugnarna fungerar ej (kan provtryckas). All el måste bytas då kablar etc är från år 1905 då huset byggdes. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm
Hornsgatan 47, 1 tr
Slutpris: 10 550 000 kr
Boarea: 127 kvm
Avgift: 5 269 kr/mån
Driftkostnad: 700 kr/mån
Rum: 5 rum, varav 4 är sovrum
Våning: 1 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-01-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Hornsgatan
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.