Hornsgatan 47, 1 tr / Stockholm

Renoveringschans i hjärtat av Södermalm!

Slutpris
10 550 000 kr
Boarea
127 kvm
Avgift
5 269 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-01-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hornsgatan såldes av oss 2017-01-13. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hornsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hornsgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har du chansen att skapa ditt drömboende i hjärtat av Södermalm! Med hjälp av renovering och kärlek kan du skapa en fantastisk femrummare med enastående sekelskiftesattribut i fastighet från år 1905. Här finner du ett väl tilltaget vardagsrum med en vacker kakelugn och ett generöst fönsterparti med rikligt ljusinsläpp. I anslutning finner du en pampig matsal med ytterligare en ståtlig kakelugn. Detta boende erbjuder tre rymliga sovrum och ett arbetskök med goda förvaringslösningar. Här återfinns tidstypiska sekelskiftesdetaljer såsom stuckaturer i tak, mycket fina parkett- och furugolv, generös takhöjd och vackra fönster med nisch och fönstersmyg.

Här bor du i hjärtat av Södermalm med Mariatorget ett stenkast bort med mängder av trevliga butiker, restauranger och caféer med gemytlig atmosfär. Mataffär finner du tvärs över gatan och längs Hornsgatan finns allt du kan tänkas behöva. Kommunikationerna är mycket goda med tunnelbanans röda linje en kort promenad bort samt flertalet innerstadsbussar inom bekvämt gångavstånd.

Kakelugnarna fungerar ej (kan provtryckas). All el måste bytas då kablar etc är från år 1905 då huset byggdes. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration