Sök Meny
Såld

Stockholm - Södermalm / Mariatorget / Hornsgatan 45

Charmiga sekelskiftesdröm med två kakelugnar och balkong i söderläge!

Varmt välkomna till denna charmiga sekelskiftesdröm med bästa läge på Södermalm! Lägenheten har ett antal tidstypiska detaljer bevarade så som två vackra kakelugnar, höga golvsocklar, nyslipade vackra trägolv och en väl till tilltagen takhöjd om 3,2 meter. Planlösningen disponeras genom en välkomnande entré. Vardagsrummet är stort och luftigt med en kakelugn och ett stort fönsterparti som bjuder på ett generöst ljusinsläpp. Här ryms både soffgrupp och matsalsmöblemang för stora sällskap. Köket är ljust och har trevlig matplats invid fönster mot innergård. Vidare finns två ordentliga sovrum, där det ena har en vacker kakelugn och det andra med balkong i söderläge mot innergården. Helkaklat badrum.
Här bor du i hjärtat av Södermalm med Mariatorget ett stenkast bort med mängder av trevliga butiker, restauranger och caféer med gemytlig atmosfär. Mataffär finner du tvärs över gatan och längs Hornsgatan finns allt du kan tänkas behöva. Kommunikationerna är mycket goda med tunnelbanans röda linje en kort promenad bort samt flertalet innerstadsbussar inom bekvämt gångavstånd.

Välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Södermalm / Mariatorget
Hornsgatan 45
Slutpris: 7 900 000 kr
Boarea: 96 kvm
Avgift: 3 528 kr/mån
Driftkostnad: 350 kr/mån
Rum: 3 rum
Våning: 2 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-09-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Hornsgatan