Hornsgatan 45

Hornsgatan 45

Slutpris

7 900 000 kr


Södermalm / Mariatorget— Stockholm

Hornsgatan 45


Slutpris
7 900 000 kr

Södermalm / Mariatorget— Stockholm

Charmiga sekelskiftesdröm med två kakelugnar och balkong i söderläge!

Varmt välkomna till denna charmiga sekelskiftesdröm med bästa läge på Södermalm! Lägenheten har ett antal tidstypiska detaljer bevarade så som två vackra kakelugnar, höga golvsocklar, nyslipade vackra trägolv och en väl till tilltagen takhöjd om 3,2 meter. Planlösningen disponeras genom en välkomnande entré. Vardagsrummet är stort och luftigt med en kakelugn och ett stort fönsterparti som bjuder på ett generöst ljusinsläpp. Här ryms både soffgrupp och matsalsmöblemang för stora sällskap. Köket är ljust och har trevlig matplats invid fönster mot innergård. Vidare finns två ordentliga sovrum, där det ena har en vacker kakelugn och det andra med balkong i söderläge mot innergården. Helkaklat badrum.
Här bor du i hjärtat av Södermalm med Mariatorget ett stenkast bort med mängder av trevliga butiker, restauranger och caféer med gemytlig atmosfär. Mataffär finner du tvärs över gatan och längs Hornsgatan finns allt du kan tänkas behöva. Kommunikationerna är mycket goda med tunnelbanans röda linje en kort promenad bort samt flertalet innerstadsbussar inom bekvämt gångavstånd.

Välkomna på visning!


Boarea
96 kvm
Avgift
3 528 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-09-07

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.