Sök Meny
Såld

Stockholm - Södermalm/Zinkensdamm / Hornsgatan 94

Välkommen till denna optimalt planerade 2:a om 53 kvm med två balkonger!

Välkommen till denna optimalt planerade 2:a om 53 kvm med två stycken balkonger. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier, den är modern, har stilrena kulörer, smarta lösningar och har ett utmärkt läge på Hornsgatan. Stilrent inredd med vitmålade väggar, vackra parkettgolv och bra funktions- och förvaringslösningar. Samtidigt bevaras fina originaldetaljer från byggåret 1942 såsom bra takhöjd om 265 cm och stora fönsterpartier. Bättre läge på Södermalm med ett stenkast från Mariatorget är svårt att hitta.

Optimalt disponerad med en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum i kombination med vackert bevarade originaldetaljer som listverk, fönsterpartier med marmor fönsterbläck och tilltagen takhöjd. Rymlig hall med godförvaring och avhängningsmöjligheter. Köket är stilrent inrett i vitt, med mycket skåpsförvaring, bardel med funktionell arbetsyta. Vardagsrummet har ett stort härligt fönsterparti med utgång till en av lägenhetens två balkonger. Det finns plats för soffa, soffbord och matbord. Även sovrummet har ett härligt fönster och utgång till lägenhetens andra balkong som vetter emot innergården, idag står en 160 cm säng, två sängbord, plats för förvaringsmöbler och en garderobsvägg. Helkaklat badrum i vitt kakel och härligt badkar.

Brf Uven Större 25 är en mycket populär och stabil förening med god ekonomi och alla stora renoveringar är utförda.

Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Södermalm/Zinkensdamm
Hornsgatan 94
Slutpris: 5 100 000 kr
Boarea: 53 kvm
Avgift: 2 928 kr/mån
Driftkostnad: 270 kr/mån
Rum: 2 rum
Våning: 5 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-08-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Hornsgatan