Hornsgatan 94

Hornsgatan 94

Slutpris

5 100 000 kr


Södermalm/Zinkensdamm— Stockholm

Hornsgatan 94


Slutpris
5 100 000 kr

Södermalm/Zinkensdamm— Stockholm

Välkommen till denna optimalt planerade 2:a om 53 kvm med två balkonger!

Välkommen till denna optimalt planerade 2:a om 53 kvm med två stycken balkonger. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier, den är modern, har stilrena kulörer, smarta lösningar och har ett utmärkt läge på Hornsgatan. Stilrent inredd med vitmålade väggar, vackra parkettgolv och bra funktions- och förvaringslösningar. Samtidigt bevaras fina originaldetaljer från byggåret 1942 såsom bra takhöjd om 265 cm och stora fönsterpartier. Bättre läge på Södermalm med ett stenkast från Mariatorget är svårt att hitta.

Optimalt disponerad med en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum i kombination med vackert bevarade originaldetaljer som listverk, fönsterpartier med marmor fönsterbläck och tilltagen takhöjd. Rymlig hall med godförvaring och avhängningsmöjligheter. Köket är stilrent inrett i vitt, med mycket skåpsförvaring, bardel med funktionell arbetsyta. Vardagsrummet har ett stort härligt fönsterparti med utgång till en av lägenhetens två balkonger. Det finns plats för soffa, soffbord och matbord. Även sovrummet har ett härligt fönster och utgång till lägenhetens andra balkong som vetter emot innergården, idag står en 160 cm säng, två sängbord, plats för förvaringsmöbler och en garderobsvägg. Helkaklat badrum i vitt kakel och härligt badkar.

Brf Uven Större 25 är en mycket populär och stabil förening med god ekonomi och alla stora renoveringar är utförda.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
53 kvm
Avgift
2 928 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-08-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.