Hornsgatan 150 B, 5 & 6 tr

Hornsgatan 150 B, 5 & 6 tr

Slutpris

10 080 000 kr


Södermalm - Hornstull— Stockholm

Hornsgatan 150 B, 5 & 6 tr


Slutpris
10 080 000 kr

Södermalm - Hornstull— Stockholm

Fantastisk lägenhet i två plan med balkong i söderläge och terrass om 45 kvm med härlig kvällssol!

Varmt välkomna till denna fantastiska och unika lägenhet i två plan med balkong i söderläge och härlig stor terrass med kvällssol. På första planet finns en rymlig hall med mycket goda förvaringsmöjligheter, härligt vardagsrum med öppen planlösning mot socialt kök samt mysig balkong i söderläge. Här finns även två bra sovrum samt ett stilrent badrum med badkar och fönster. En trappa upp finns ytterligare två fina sovrum, klädkammare, separat toalett och dusch, tvättstuga samt lägenhetens härliga terrass om hela 45 kvm. I denna oas kan ni tillbringa många timmar med både familj och vänner och njuta av både sol och grönska. All el i lägenheten är omdragen, det finns datauttag i alla rum och lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr. Lägenheten ligger i populära kvarter och en kort promenad bort hittar ni både Hornstulls galleria med alla bekvämligheter som kan önskas, gröna Tantolunden, fina promenadstråk längs både Södermälar Strand och Bergsunds Strand samt mycket goda kommunikationer med både buss och T-bana.

Välkomna på visning!


Boarea
120 kvm
Avgift
5 140 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
5 & 6 (Hiss finns)
Såld
2019-05-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.