Idungatan 6 A / Vasastan / Stockholm

Sekelskiftespärla med kakelugn och balkong!

Slutpris
2 950 000 kr
Boarea
32 kvm
Avgift
1 516 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 4
Såld
2018-02-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Idungatan såldes av oss 2018-02-01. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Idungatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad sekelskiftesdröm om 32 kvm med fungerande kakelugn och ny balkong! Tidstypiska sekelskiftesdetaljer bevarade såsom välvda fönsterbågar, kakelugn (fungerande), vackra trägolv, högt i tak och fina snickerier. Optimalt planerad med öppna ytor, generösa fönsterpartier som ger ett ljusinsläpp utöver det vanliga, moderna detaljer och bra förvaring. Från vardagsrummet når ni ut till en fantastiskt mysig balkong med soltimmar från förmiddag till tidig eftermiddag. Här bor ni med ett insynsskyddat och lugnt läge men ändå nära till precis allt som erbjuds i form av restauranger/ caféer kring Odenplan, lugnet i Hagaparken och alla de utmärkta kommunikationerna som erbjuds via buss, t-bana samt pendeltåg via den nya Citybanan. Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration