Idungatan 3, 5tr

Idungatan 3, 5tr

Slutpris

3 925 000 kr


Vasastan— Stockholm

Idungatan 3, 5tr


Slutpris
3 925 000 kr

Vasastan— Stockholm

1,5a högt upp i huset med utsikt över himmel, takåsar och Messiaskapellet!

Välkommen på visning av denna luftiga bostad högt upp i huset med flertalet stora fönsterpartier med utsikt mot takåsar, himmel och Messiaskapellet!

OBS: För Video-visning, Privatvisning, Förhandsvisning eller dylikt, kontakta ansvarig mäklare Michelle Carlsson.

Hallen är rymlig och erbjuder avhängning direkt till höger om entrén samt förvaring i flertalet inbyggda garderober med överskåp. Redan härifrån så kan ni blicka ut över takåsarna på andra sidan gatan och himlen. Vardagsrummet badar i ljus ifrån flertalet stora fönsterpartier på rad och har en öppen planlösning till köket som gör att rummet upplevs som generöst och socialt. Här får ni plats med en större soffgrupp och matplats samt andra trivselmöbler. Köket är fullutrustat med vitvaror i rostfritt stål och då naturligtvis även diskmaskin. Här erbjuds även bra arbetsytor och god förvaring bakom vita fronter. Sovdelen är rofyllt placerat längst in i bostaden med utrymme för en dubbelsäng samt sängbord. Det helkaklade badrummet är fräscht och har golvvärme samt utrymme för tvättmaskin.

Brf Skalmejblåsaren 12 är en äkta bostadsrättsförening. som äger marken och omfattar 63st bostadsrätter, 4st hyresrätt samt 2st lokaler. De har även kvar vinden. Föreningens 5st hyreslägenheter samt vinden anses vara dolda ekonomisk tillgångar som kan ge stora kapitaltillskott. De 2st lokalerna hyrs ut till förskolan Två tungor och sedan driver föreningen ett garage som ger mycket kapital till föreningen. Garaget har 30st platser för bil samt 6st för MC. Här finns inga planerade avgiftsändringar. Bland de gemensamma anläggningarna så finner ni tvättstugan på källarplan, barnvagnsförråd, cykelförråd, återvinningsrum samt den gemensamma innergården med sittgrupper, lekplats och grillplats. Stambytet skedde 2019.

Bostaden är centralt belägen i Vasastan som har kommit att bli ett av Stockholms populäraste områden att bo i, här finns breda och pampiga paradgator blandat med små mysiga kvarter, mängder av vackra sekelskifteshus och trevliga restauranger. Området erbjuder även mycket goda kommunikationer med flertalet innerstadsbussar samt tunnelbanans gröna linje och pendeltåg från Odenplan. Den nya pendeltågsstationen är belägen endast ett stenkast ifrån bostaden.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
42 kvm
Avgift
2 177 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2021-04-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.