Igeldammsgatan 16, 4tr / Kungsholmen / Stockholm

Stilren 1,5:a med balkong högt upp i soligt västerläge och köfritt garage!

Slutpris
3 370 000 kr
Boarea
32 kvm
Avgift
1 344 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-10-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Igeldammsgatan såldes av oss 2018-10-17. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Igeldammsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en riktigt stilren och läcker lägenhet med fint renoverat kök och badrum, högt upp med balkong och låg avgift. Vad mer kan man önska! Bostaden har vackert ljusinsläpp genom stora fönsterpartier och trekvartsglasad balkongdörr. Vardagsrummet ligger i luftig öppen planlösning med det både praktiska och eleganta köket. Här finns gott om förvaring och arbetsyta för den matlagningsroade. Sovalkoven ligger rofyllt avskilt där man smidigt stänger till med skjutdörr. På balkongen som vetter mot den grönskande innergården sitter man gärna och äter en bit. Här är en bostad som har det mesta av det bästa!

Fridhemsplan är Kungsholmens mittpunkt med en härlig stadspuls och många parker runt omkring. Här finns trevliga promenadstråk längs vattnet åt alla väderstreck och under sommartid är Norr Mälarstrand med Rålambshovsparken och Hornsbergs Strand extra populärt. Fridhemsplan är en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar och även bussar som tar dig längre ut i Stockholms stad. Här går även två tunnelbanelinjer som tar dig in till city på 5 minuter.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration