Industrigatan 9, 6 tr / Fridhemsplan / Stockholm

30-talstvåa med originaldetaljer - Högst upp!

Slutpris
3 300 000 kr
Boarea
36 kvm
Avgift
1 890 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-07-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Industrigatan såldes av oss 2019-07-02. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Industrigatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fridhemsplan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till en riktigt trevlig "mini 2:a" i en 30-tals fastighet på Industrigatan! Fina originaldetaljer som elegant fiskbensparkett, spegeldörrar och stora fönster som bjuder på fint ljusinsläpp högst upp i huset. Inbjudande hall med bra förvaring i två inbyggda garderober. Vardagsrummet är luftigt med ett stort fönsterparti. Badrummet är helkaklat och har badkar. Vidare har du ett praktiskt kök och ett mysigt sovrum. Bra avgift i stabil, äkta förening med god ekonomi. Föreningen äger marken och har mycket låg belåningsgrad om enbart 827 kr/kvm för 2018. 3 lokaler inbringar trygga extra intäkter till föreningen om ca 157.000 kr/år.

Läget är ostört med sin närhet till lummiga Kungsholms Strand men samtidigt centralt med Fridhemsplan och Västermalmsgallerian ett kvarter bort. ra kommunikationer med både T-bana Fridhemsplan och busshållsplats Industrigatan ett stenkast från porten.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.