Inedalsgatan 25, 5 tr

Inedalsgatan 25, 5 tr

Slutpris

5 300 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Inedalsgatan 25, 5 tr


Slutpris
5 300 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Högst upp i huset med utsikt mot Karlsbergskanalen

Varmt välkomna till denna välplanerade tvåa högst upp i fastigheten med genomgående läge i huset. Lägenheten har en ljus färgsättning med vackra byggnadsdetaljer bevarade. Stort vardagsrum med plats för både sällskapsmöbler och matgrupp. Stilrent renoverat kök från Epoq i ljusgrått med matplats för 2-3 personer. Sovrummet rymmer dubbelsäng och förvaringsmöjligheter i stor klädkammare. Det helkaklade badrummet renoverades 2016 och är förberett för tvättmaskin.

Välskött förening med trevlig innergård där grillmöjligheter finns sommartid. Ekonomin är god med låg skuldsättning och inga stora renoveringar inplanerade.

Här bor du i ett idylliskt läge med kanalens strandpromenad utanför porten och trevliga promenadstråk. I området finns flera trevliga resturanger och cafér och närmsta busshållplats finns utanför porten.


Boarea
55 kvm
Avgift
2 752 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-08-23

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Inedalsgatan såldes av oss 2020-08-23. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Inedalsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.