Inedalsgatan 7, 1/2 tr

Inedalsgatan 7, 1/2 tr

Slutpris

3 800 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Inedalsgatan 7, 1/2 tr


Slutpris
3 800 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Välplanerad minitvåa - Anno 1885 - Ca 3,20 m takhöjd - Låg avgift

Ljus, välplanerad minitvåa anno 1885. Sekelskiftescharm med vackra välbevarade originaldetaljer såsom generös takhöjd (ca 3,20 m), pardörrar, stuckatur, takrosetter och djupa fönsternischer. Smart disponerad med bl.a. rymligt vardagsrum och gott om plats för soffgrupp, mediamöbler, matgrupp, hemmakontor, förvaringsmöbler och annan önskad möblering. Smakfullt renoverat kök med påkostade materialval. Köksbänk i marmor och kaklade väggar i vitt. Skåp upp till tak, med fronter i ljust grå nyans och struktur, knoppar samt kökskran i guld. Fullt utrustat med integrerade vitvaror. Separat sovrum, avdelat med trendig, svart industriglasvägg och plats för 180-säng. Ypperlig förvaring i lägenheten med flertalet garderober och förråd intill lägenheten (ca 2-3 kvm).

Äkta, solid förening med mycket god ekonomi och låga avgifter (sänkt 10% 2021). Föreningen äger marken och lån/kvm låg 2020 på 4.834 kr. 7 uthyrda lokaler finns med stora extraintäkter. Amorterings sker enligt plan.

Optimalt, mycket attraktivt läge på lugn gata intill Fridhemsplans utbud, kommunikationer och närliggande grönområden. Fridhemsplan är Kungsholmens mittpunkt med en härlig stadspuls och många parker runt omkring. Här finns trevliga promenadstråk längs vattnet åt alla väderstreck och under sommartid är Norr Mälarstrand med Rålambshovsparken och Hornsbergs Strand extra populärt. Ett varierat utbud av butiker finns i Västermalmsgallerian. Älskar du nybakat bröd på morgonen har Fridhemsplan mängder med alternativ såsom två Fabrique bagerier och Gateau. Fåtal meter ner till vattnet och Kungsholms Strand med sina jogging/promenadstråk. Till jobbet tar du dig snabbt med cykel, buss eller tunnelbana – allt ligger nära porten. Det är helt enkelt perfekta förutsättningar som ger dig tid över till de roliga sakerna – som att hänga med vänner, grannar eller din familj. Kanske möts ni på någon av Kungsholmens restauranger och barer, i de här kvarteren hittar du lätt favoriter. AG för köttälskaren, Phil’s Burger för dig som gillar en grym hamburgare eller varför inte testa Sixten & Frans med sin stilrena och moderna miljö. Och när allt finns nära kan även vardagssysslor som att handla mat plötsligt kännas enklare. Utbudet är stort med alltifrån små unika delis till stora mataffärer med generösa öppettider. Precis utanför porten finns busshållplats Inedalsgatan med busslinje 65. Fridhemsplan är annars en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar som linje nr.1, 3 och 4 samt bussar som tar dig längre ut i Stockholms stad. Här går även grön och blå tunnelbanelinje som tar dig in till city på ett par minuter.


Boarea
44 kvm
Avgift
930 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1/2 (Hiss finns)
Såld
2021-08-17

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Inedalsgatan såldes av oss 2021-08-17. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Inedalsgatan.

Boka värdering

Renzo Cardona Bedoya

Assisterande mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.