Inedalsgatan 21, 3 tr

Inedalsgatan 21, 3 tr

Slutpris

9 400 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Inedalsgatan 21, 3 tr


Slutpris
9 400 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Smakfull sekelskiftes 3:a med stor balkong i västerläge!

Underbar och smakfullt renoverad minivåning om 80 kvm med härlig känsla och mycket bra planering. Genomgående takhöjd på dryga 3 m och stilrent renoverade kvadrat strösslat med härliga sekelskiftesdetaljer såsom parkettgolv, speglade fönster, takrosetter och höga golvsocklar. En generös balkong i västerläge med sol från eftermiddag till kväll. Två stilsäkert inredda sovrum och kök med lyxiga materialval, platsbyggda lösningar och stor matplats. Sällskapsrum med gott om plats för möbler och matsalsbord, charmigt burspråk med utsikt. Rymligt badrum med dusch samt tvättmaskin, separat wc. Två förråd hör till lägenheten.

Populär äldre förening med låg belåning, låga avgifter och superfin innergård.

Attraktiva kvarter invid Karlbergskanalen och Kungsholmens vackraste promenadstråk utmed vattnet till Norr Mälarstrand och Hornsberg. Fridhemsplan i kvarteren intill med all tänkbar service och kommunikationer, blå- och grön tunnelbanelinje, buss 1, 3 och 4 samt flygbuss.


Boarea
80 kvm
Avgift
3 641 kr/mån
Rum
3 rum
Såld
2021-06-01

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Inedalsgatan såldes av oss 2021-06-01. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Inedalsgatan.

Boka värdering

Hanna Thor

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Emelie Jakobsson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.