Jakob Westinsgatan 5, 1 tr

Jakob Westinsgatan 5, 1 tr


Stockholm/Norr Mälarstrand— Stockholm

Jakob Westinsgatan 5, 1 tr



Stockholm/Norr Mälarstrand— Stockholm

Representativ 5:a om 160 kvm invid Norr Mälarstrand med öppen spis och balkong!

Varmt välkomna till denna eleganta bostad om 160 kvm fördelat på 5 rum och kök, i vacker fastighet byggd 1926. Våningen karaktäriseras av många av de detaljer vi förknippar med vackert sekelskifte som många sociala ytor, skjutdörrar, cirka 2,9 meter i takhöjd, vackra snickerier, takrosetter, spröjsade fönster och en ljuvlig öppen spis. Stora fönster med djupa nischer och släpper in mycket ljus och skapar rymd till den genomgående planlösningen som disponeras genom en välkomnande entré med en inre hall och anslutande gäst-wc. Från hallen, med ett vackert originaltak, som utgör själva navet i bostaden tar vi oss via till vardagsrummet som ligger i fil med den representativa matsalen och ett av sovrummen. Stilrent kök med bistrokänsla och hög maskinell standard. Till sist ett badrum och ytterligare två bra sovrum varav det ena med utgång till balkongen mot innergården.

Här bor ni på en attraktiv adress ovanför Norr Mälarstrands promenadstråk som med enkelhet tar er till Rålambshovsparken som sommartid förvandlas till en grönskande oas med möjlighet för sol och bad såväl som till Stockholms citypuls. Ett rikt utbud på restauranger såsom Orangeriet, Trattorian och Mälarpaviljongen eller Söder Mälarstrand via färjan från kajen nedanför. Kungsholms torg nås runt hörnet med livsmedelsbutiker och all annan tänkbar service.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
160 kvm
Avgift
2 236 kr/mån
Rum
5 rum
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2018-01-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.