Kammakargatan 6 B

Kammakargatan 6 B

Slutpris

6 500 000 kr


Vasastan— Stockholm

Kammakargatan 6 B


Slutpris
6 500 000 kr

Vasastan— Stockholm

Elegant sekelskiftes 3:a!

I eftersökta kvarter och på en lugn enkelriktad gata ligger denna eleganta och väldisponerade sekelskiftes 3:a om 80 kvm. Genomgående präglas denna bostad av bevarade sekelskiftesdetaljer såsom högt i tak , stuckaturer, originalgolv samt vackra fönsterpartier och dörrar.

Här bor du med en härlig rymd tack vare den generösa takhöjden om 3,15 m och de öppna ytorna mellan kök och vardagsrum. Här finns det gott om plats för både matgrupp och soffmöblemang, vilket bjuder in till många härliga sociala tillställningar. Köket är i rostfritt stål och är utrustat med induktionshäll, kombinerad ugn och mikrovågsugn, fläkt, kyl/frys samt utmärkta arbetsytor. Framtagen tegelvägg i köket bidrar till en härlig känsla. I anslutning till köket finns även ett skafferi, vilket bidrar till bästa möjliga förvaring.

Sovrummet är ljust och luftigt med vitmålade väggar och har två eleganta fönsterpartier. Här finns det goda förvaringsmöjligheter i form av en väl tilltagen walk in closet, samt utrymme för en stor dubbelsäng och ytterligare förvaringsmöbler om så önskas. Bostadens andra sovrum har plats för både säng och skrivbord vilket gör det till det perfekta barnrummet/ gästrummet.

Badrummet har ljust väggkakel och mosaik, och är utrustat med vägghängd WC, dusch, handfat med tillhörande kommod samt komb. tvättmaskin/ torktumlare.

Välkomnande hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter tack vare den stora, platsbyggda garderoben.

Här finns även en uppskattad innergård med sällskapsmöbler och vackra planteringar för maximal trivsel. Här är ni medlemmar i en stark och välskött bostadsrättsförening med låg skuldsättning (1566 kr/ kvm) och låga avgifter (sänktes med 17 % under 2015/2016).

Välkomna på visning!


Boarea
80 kvm
Avgift
3 140 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
Entréplan, ö,g, (Hiss finns)
Såld
2016-10-05

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Kammakargatan såldes av oss 2016-10-05. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Kammakargatan.

Boka värdering

Zolle Baleng

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.