Kammakargatan 43, 2tr

Kammakargatan 43, 2tr

Slutpris

3 575 000 kr


Vasastan- City/ Norrmalm— Stockholm

Kammakargatan 43, 2tr


Slutpris
3 575 000 kr

Vasastan- City/ Norrmalm— Stockholm

Central sekelskiftesdröm i högt läge med originaldetaljer!

Sekelskiftesdröm i huvudstadens hjärta med fantastiska originaldetaljer! Denna sekeletta erbjuder alltifrån fiskbensparkett, höga socklar och stuckatur till dubbla fönsterpartier med djupa nischer och spanjoletter. Samtliga fönster vetter mot den lugna innergården och dess stora träd samt omfamnande fasader i klassisk stil. Ljusflödet ifrån de stora fönsterpartierna ger en härlig atmosfär till rummet. Den genomtänkta planritningen gör det möjligt att få plats med soffa, mediamöblemang, köksbord samt sovplats. Det fullskaliga köket är i öppen planlösning till allrummet och har diskmaskin (från 2019). Badrummet (totalrenoverat 2019) är stambytt med ytskikt av marmor samt golvvärme. Hallen har vackra, valvade partier och samtliga dörrar går i klassisk stil med speglingar. Här finns möjlighet till avhängning till höger samt gott om förvaring via en stor inbyggd klädkammare (renoverad 2013) till vänster om entrén. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Brf Lilla Gråberget är en äkta bostadsrättsförening som äger marken och omfattar 24st bostadsrätter samt 2st lokaler med hyresrätt. Föreningen har även kvar råvinden anses vara en dold tillgång till föreningen och innebär en mycket stor framtida intäkt. Utöver detta finns 4st garageplatser som ger intäkter till föreningen. Som medlem får du tillgång till en trevlig innergård med utemöbler och grill, en gemensam tvättstuga, cykel- och barnvagnsförvaring i garage. Kort sagt en trivsam och välskött förening där du kan trivas väl!

Här har ni närhet till allt ifrån shopping till grönytor, caféer samt restauranger. Så snart du klivit utanför dörren så är du i city och har promenadavstånd till T-centralen, men du tar dig även enkelt till Fridhemsplan eller Östermalmstorg om du vill nå andra populära gallerior. Omgivningarna kring lägenheten erbjuder flertalet träningsanläggningar och här finner ni även natursköna grönområden såsom populära Tegnérlunden och Observatorielunden. I närområdet finner ni kommunikationer i form av tunnelbana, innerstadsbussar samt flygbussarna. Stockholms Centralstation är bara en kort promenadsträcka bort. Här finns också pendel- samt regionaltåg och Arlanda Express.

Tillträdet är flexibelt och lägenheten inflyttningsklar. Varmt välkomna!


Boarea
28 kvm
Avgift
1 534 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-05-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.