Karlbergsvägen 11, 5 tr / Vasastan / Stockholm

Ljus vindslägenhet med sekelskifteskänsla!

Slutpris
7 500 000 kr
Boarea/biarea
98/11 kvm
Avgift
4 513 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-09-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karlbergsvägen såldes av oss 2018-09-24. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Karlbergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till en härlig vindslägenhet med sekelskifteskaraktär anno 1903 med många fönster och fint ljusinsläpp! Högt insynsfritt läge med stavparkett som löper genom de flesta rum och stora sociala sällskapsytor. Öppen hall som erbjuder avhängning av ytterkläder. Härligt vardagsrum med många möbleringsalternativ, praktiskt kök med gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Två bra sovrum och fräscht badrum. Hissen når upp till våning 4.

Utanför porten finner ni allt som Vasastan har att erbjuda som caféer, restauranger, shopping och nöjen. Kommunikationerna är goda med tunnelbanans gröna linje, flertalet bussar samt citybanan vid Odenplan. Även närhet till flertalet parker som Vasaparken samt Hagaparken.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration