Karlbergsvägen 37, 5 tr / Birkastan/Sankt Eriksplan / Stockholm

Perfekt tvåa på populär adress högt upp i huset och låg avgift!

Slutpris
6 500 000 kr
Boarea
66 kvm
Avgift
2 263 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-05-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karlbergsvägen såldes av oss 2019-05-16. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Karlbergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Birkastan/Sankt Eriksplan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Karlbergsvägens bästa tvåa om 66 kvm med balkong i söderläge och låg avgift och över 3 meter i takhöjd. Genomgående betsade furutiljor i ljus nyans, vitmålade väggar och stora vackra fönster i två väderstreck ger generöst ljusinsläpp till hela lägenheten. Bevarade tidsenliga detaljer skapar mycket känsla och charm till alla rum.Planlösningen inleds med en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter. Ett riktigt socialt och rymligt kök med moderna inslag och plats för matsalsbord. I fil med köket ligger vardagsrummet med två stora dubbelfönster med djupa fönsternischer och vackra snickerier samt en vacker eldstad. Harmoniskt och lugnt sovrum med utgång till den rymliga balkongen mot innergården. Här finns plats för en dubbelsäng och gott om förvaring i de platsbyggda garderoberna. En fantastisk sekelskiftesbostad med en härlig blandning av modernt och sekelskifte! Ett hem med alla rätt!

Här bor ni på en riktigt bra adress och i en välskött och trevlig förening. Fastigheten som ligger på Karlbergsvägen/Gästrikegatan är en av kvarterets vackraste. I omgivningen finns ett stort utbud av restauranger, caféer, barer och butiker och ni har även nära till Vasaparken och Hagaparken . Kommunikationerna är utmärkta med både bussar, tunnelbana och pendeltåg.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration