Karlbergsvägen 37, 5 tr

Karlbergsvägen 37, 5 tr

Slutpris

6 500 000 kr


Birkastan/Sankt Eriksplan— Stockholm

Karlbergsvägen 37, 5 tr


Slutpris
6 500 000 kr

Birkastan/Sankt Eriksplan— Stockholm

Perfekt tvåa på populär adress högt upp i huset och låg avgift!

Välkommen till Karlbergsvägens bästa tvåa om 66 kvm med balkong i söderläge och låg avgift och över 3 meter i takhöjd. Genomgående betsade furutiljor i ljus nyans, vitmålade väggar och stora vackra fönster i två väderstreck ger generöst ljusinsläpp till hela lägenheten. Bevarade tidsenliga detaljer skapar mycket känsla och charm till alla rum.Planlösningen inleds med en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter. Ett riktigt socialt och rymligt kök med moderna inslag och plats för matsalsbord. I fil med köket ligger vardagsrummet med två stora dubbelfönster med djupa fönsternischer och vackra snickerier samt en vacker eldstad. Harmoniskt och lugnt sovrum med utgång till den rymliga balkongen mot innergården. Här finns plats för en dubbelsäng och gott om förvaring i de platsbyggda garderoberna. En fantastisk sekelskiftesbostad med en härlig blandning av modernt och sekelskifte! Ett hem med alla rätt!

Här bor ni på en riktigt bra adress och i en välskött och trevlig förening. Fastigheten som ligger på Karlbergsvägen/Gästrikegatan är en av kvarterets vackraste. I omgivningen finns ett stort utbud av restauranger, caféer, barer och butiker och ni har även nära till Vasaparken och Hagaparken . Kommunikationerna är utmärkta med både bussar, tunnelbana och pendeltåg.


Boarea
66 kvm
Avgift
2 263 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-05-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.