Karlbergsvägen 68 / Vasastan / Birkastan / Stockholm

Charmig tvåa (möjlig trea!) med originaldetaljer och utmärkt läge i Birkastan!

Slutpris
4 735 000 kr
Boarea
59 kvm
Avgift
2 393 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
bv (Hiss finns)
Såld
2019-09-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karlbergsvägen såldes av oss 2019-09-04. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Karlbergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan / Birkastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till en charmig och välplanerad tvåa (möjlig trea!) i Birkastan! Genomgående hög standard och välbevarade originaldetaljer som exempelvis vackert furugolv, generös takhöjd om 2,90 m, snickerier, stora fönster med spröjs och en fantastisk takmålning. Lugnt och tyst läge då alla lägenhetens fönster vetter mot den grönskande innergården. Planlösningen disponeras genom en välkomnande hall, ljust vardagsrum och ett mysigt sovrum. Modernt kök och helkaklat badrum med tvättmaskin. Förvaring finns i klädkammare och garderober. Stabil förening som äger marken och med mycket låg skuldsättning med 1315 kr/kvm.

Utmärkt och attraktivt läge i Birkastan med närhet till både service, generöst restaurang- och krogutbud samt kommunikationer med både tunnelbana, bussar och pendeltåg.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration