Karlbergsvägen 57, 3 tr

Karlbergsvägen 57, 3 tr

Slutpris

2 600 000 kr


Birkastan— Stockholm

Karlbergsvägen 57, 3 tr


Slutpris
2 600 000 kr

Birkastan— Stockholm

Ytterst välplanerad 1:a med sovloft i toppläge i Birkastan!

Välkommen in till en social och välplanerad etta med ett underbart läge i Birkastan! Här har 20 kvm planerats på allra bästa vis och bostaden har vackra detaljer såsom spegelindelade dörrar, fönsternischer samt vackert furugolv som löper genom hela lägenheten. Trevligt rum med fint ljusinsläpp som idag är möblerat med soffgrupp, matplats samt arbetshörna - allt tack vare den yteffektiva och smarta lösningen med sovloft. Lägenheten erbjuder bra förvaring i form av välplanerade garderober under loftet och tillhörande vindsförråd. I den låga avgiften ingår både bredband och TV.

Här bor du på en synnerligen bra adress i en välskött och trevlig förening. I omgivningen kring Rörstrandsgatans myllrande puls finns ett stort utbud av restauranger, caféer, barer och butiker. För rekreation finns även SATS, yoga-studios eller varför inte den nya lyxiga biografen Capital Bio? Grönområden för jogging finns ett stenkast bort via Karlbergsparken, kanske även ett bad en ljummen sommardag? Skulle Karlberg inte räcka finns andra gröna oaser såsom Vasaparken och Hagaparken på gångavstånd. Kommunikationerna är utmärkta med både bussar, tunnelbana och pendeltåg.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
20 kvm
Avgift
1 017 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-08-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.