Karlsviksgatan 12, 2tr

Karlsviksgatan 12, 2tr

Slutpris

5 100 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Karlsviksgatan 12, 2tr


Slutpris
5 100 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Snygg tvåa i toppskick med balkong mot innergård!

Varmt välkomna till en toppenfin tvåa med nyrenoverat kök på Karlsviksgatan! Vackert ljust trägolv som löper genom lägenhetens alla rum, stora vackra fönster, högt i tak, genomgående bra planerad förvaring och en mysig balkong. Ljus hall med smart inbyggd förvaring i två stora garderober. Underbart vardagsrum med mycket rymd samt plats för soffgrupp och matplats. Härifrån nås den mysiga balkongen som ligger mot föreningens gröna och lugna innergård. Harmoniskt sovrum med utrymme för generös förvaring samt en stor dubbelsäng och skrivbord. Ett hem att trivas i!

Karlsviksgatan ligger med ett perfekt läge på Kungsholmen, med gröna härliga Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet inom några minuters gångavstånd. Även Fridhemsplan ligger endast en kort promenad bort. Stort utbud av butiker, restauranger och bra kommunikationer.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
56 kvm
Avgift
1 991 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-01-28

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.