Karlsviksgatan 7 / Kungsholmen / Stockholm

Välplanerad trea med renoverade ytskikt!

Slutpris
6 200 000 kr
Boarea
78 kvm
Avgift
3 917 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1,5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-11-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karlsviksgatan såldes av oss 2019-11-29. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Karlsviksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Renoverad trea med genomgående generös takhöjd, vacker parkett och fina ytskikt. Välplanerad med trivsamt vardagsrum, fullt utrustat kök och två väl tilltagna sovrum belägna mot gård. Exemplariska förvaringsmöjligheter genom dubbla klädkammare och stilrent duschrum med tvättpelare. Eftertraktat lugnt läge på Kungsholmen med närhet till grönskande Rålambshovsparken och utmärkta kommunikationer.

En underbar bostad som måste upplevas - Kontakta mäklare för mer info!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.