Katarina Bangata 60, nb / Stockholm

Välplanerad etta med attraktivt läge på Södermalm!

Slutpris
2 650 000 kr
Boarea
28 kvm
Avgift
1 194 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
nb (Hiss finns)
Såld
2018-10-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Katarina Bangata såldes av oss 2018-10-22. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Katarina Bangata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Katarina Bangata är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ACCEPTERAT PRIS!!! Välkommen till denna välplanerade etta om 28 kvm med ett mycket attraktivt läge mitt på Södermalm! Här erbjuds ett stort allrum med högblankt orepbart Italienskt klinkergolv med underliggande skön golvvärme och inbyggd förvaring i form av garderobsvägg med skjutdörrar. Vidare har lägenheten ett snyggt inrett kök med hög maskinell och materiell standard samt ett fräscht helkaklat duschrum med italiensk sjösten med underliggande golvvärme och trådlöst kopplade högtalare. I Katarinaområdet får man känslan av att befinna sig i en småstad mitt på Södermalm. Närheten till Hammarby sjö, de lugna kvarteren och mycket grönområden som parker gör det trivsamt att bo här för människor i alla åldrar.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration