Katarina Bangata 52, 1,5tr

Katarina Bangata 52, 1,5tr

Slutpris

4 100 000 kr


Södermalm— Stockholm

Katarina Bangata 52, 1,5tr


Slutpris
4 100 000 kr

Södermalm— Stockholm

Charmig tvåa med balkong i sydväst och underbar takhöjd!

Charmig tvåa med balkong i sydväst och underbar takhöjd! Bostaden har majestätisk takhöjd om hela 3,20 m vilket gör att det känns lyxigt rymligt. Stort vardagsrum med plats för såväl större soffgrupp som matplats för flera gäster. Här får du vackert ljusinsläpp genom helglasade dörrar ut till balkongen. med skönt soligt sydvästläge blir balkongen som ett extra rum där man gärna sitter och njuter. Praktiskt och snyggt arbetskök med förvaring bakom vita luckor. Det rofyllda sovrummet vetter mot innergården och har plats för dubbelsäng. Stilrent stort helkaklat badrum med dusch alternativt badkar om man hellre önskar. Utmärkt förvaring i stor walk-in-closet med plats för såväl vikta som hängande kläder och källarförråd med direktaccess från hissen. Här bor du i en stabil föreningen i vacker fastighet byggd 1905.

Härligt centralt läge i eftertraktade kvarter nära intill Nytorget, bara ett stenkast ifrån Götgatan, Gallerian Skrapan och Medborgarplatsen med dess stora utbud av allt från biograf och saluhall till ett stort utbud av restauranger, pubar och klädesbutiker. Lägenheten har mycket goda kommunikationer från Medborgarplatsen, Slussen och Södra station där du kan ta dig fram med buss som såväl tunnelbana och pendeltåg.

Välkommen på visning!


Boarea
45.5 kvm
Avgift
2 326 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1,5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-05-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.