Katarina Bangata 59 A, 3 tr

Katarina Bangata 59 A, 3 tr

Slutpris

2 950 000 kr


Sofo / Södermalm— Stockholm

Katarina Bangata 59 A, 3 tr


Slutpris
2 950 000 kr

Sofo / Södermalm— Stockholm

Lugnt och ljust läge på Södermalm!

Bostaden ligger i ett idylliskt och lugnt område. Ett stenkast från tunnelbanan vid Skanstull samt nära till ringens Köpcentrum och härliga Nytorget hittar du denna fantastiska renoveringspärlan. Lägenheten har nära till två mycket härliga parker Blecktornsparken och Vita bergsparken samt promenadavstånd till den kommunala båten som går till Hammarby sjöstad där du kan flanera längst vattnet vid Årstaviken och Hammarbykanalen . Lägenheten ligger i ett riktigt mysig idyll med både vatten och storstadspuls nära till hands, det bästa av två världar!

Fina detaljer som generös takhöjd, fiskbensparkett samt profilerade karmar, lister och en härlig balkong. Fler fördelar är lättmöblerat allrum, rymligt stambytt badrum, fönster i kök samt inbyggd garderob. Ytterst väldisponerade ytor, lägenheten upplevs större än sina angivna kvadratmetrar. Äkta förening som äger marken . Boende har tillgång till cykelförråd i källaren, innergård med tillhörande pergola som har ett härligt fågelkvitter under sommaren samt tvättstuga som renoverades 2006.

Gå från stadens brus till din egen oas på bara några minuter, denna lägenhet måste upplevas. Varmt välkommen på visningen.


Boarea
32 kvm
Avgift
1 763 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-04-22

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Katarina Bangata såldes av oss 2020-04-22. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Katarina Bangata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.