Sök Meny
Såld

Stockholm - Södermalm / Kattgränd 8, 2 tr

Välplanerad 2:a med balkong på underbara Mariaberget!

Välkomna till en ljus och välplanerad lägenhet på underbara och populära Mariaberget! Bostaden ligger i en vacker tegelbyggnad uppförd på 1940-talet, och har en balkong i rakt västerläge och härlig kvällssol. Planlösningen är väldisponerad med en välkomnande entré och anslutande fräscht duschrum. Ljust vardagsrum med utgång till den härliga balkongen. Trevligt kök med hög standard och matplats samt mysigt sovrum. Bostaden är belägen på Mariaberget med en härlig småstadskänsla med lite trafik och vackra fastigheter. En kort promenad tar dig till Monteliusvägen och Ivar Lo's park som bjuder på en förtjusande utsikt över Stockholm. I området finns även flertalet mysiga restauranger, caféer och barer. Kommunikationerna är goda med både Zinkendamms och Mariatorgets tunnelbana på promenadavstånd.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Södermalm
Kattgränd 8, 2 tr
Slutpris: 4 300 000 kr
Boarea: 46 kvm
Avgift: 2 109 kr/mån
Driftkostnad: 855 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-09-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Kattgränd