Kocksgatan 55, 1,5 tr

Kocksgatan 55, 1,5 tr

Slutpris

3 400 000 kr


Södermalm / SOFO— Stockholm

Kocksgatan 55, 1,5 tr


Slutpris
3 400 000 kr

Södermalm / SOFO— Stockholm

Välplanerad, ljus och tilltalande mini-tvåa! Toppläge i populära SOFO!

Välplanerad, ljus och lättmöblerad mini-tvåa med stora härliga fönster. Bostaden har trevliga detaljer som fiskbensparkett, sobert kök samt tidtypisk skjutdörr. Rymligt och ljust vardagsrum med plats för såväl större soffgrupp som matplats för 2-4 personer. Ett påkostat och modernt Ballingslöv-kök från 2017 med mycket god förvaring och all maskinell utrustning man kan önska från Siemens. Rofyllt sovrum med plats för bredare säng och badrum med dusch. Goda förvaringar i platsbyggd garderob och vindsförråd.

Föreningen har en trevlig och ostörd innegård där det under sommarhalvåret finns två grillar och två bordsgrupper som alla är välkomna att använda, det finns även krukor med kryddor som alla är välkomna att plocka av till sin mat. Föreningen är äkta och har goda lokalintäkter på ca 2,5 mkr/år och majoriteten kommer från ICA-Butiken som ligger på Folkungagatan 114.

Här bor du bland alla vackra fastigheter där det vimlar av trendiga butiker, restauranger och caféer. Nytorget är SOFO's mittpunkt och har kommit att bli ett av Stockholms mest attraktiva område. Hit åker du för att uppleva de populäraste haken med en genuin och avslappnad känsla.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
36 kvm
Avgift
1 652 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3
Såld
2019-08-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.