Kocksgatan 55, 1,5 tr / Södermalm / SOFO / Stockholm

Välplanerad, ljus och tilltalande mini-tvåa! Toppläge i populära SOFO!

Slutpris
3 400 000 kr
Boarea
36 kvm
Avgift
1 652 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3
Såld
2019-08-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kocksgatan såldes av oss 2019-08-06. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Kocksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm / SOFO är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad, ljus och lättmöblerad mini-tvåa med stora härliga fönster. Bostaden har trevliga detaljer som fiskbensparkett, sobert kök samt tidtypisk skjutdörr. Rymligt och ljust vardagsrum med plats för såväl större soffgrupp som matplats för 2-4 personer. Ett påkostat och modernt Ballingslöv-kök från 2017 med mycket god förvaring och all maskinell utrustning man kan önska från Siemens. Rofyllt sovrum med plats för bredare säng och badrum med dusch. Goda förvaringar i platsbyggd garderob och vindsförråd.

Föreningen har en trevlig och ostörd innegård där det under sommarhalvåret finns två grillar och två bordsgrupper som alla är välkomna att använda, det finns även krukor med kryddor som alla är välkomna att plocka av till sin mat. Föreningen är äkta och har goda lokalintäkter på ca 2,5 mkr/år och majoriteten kommer från ICA-Butiken som ligger på Folkungagatan 114.

Här bor du bland alla vackra fastigheter där det vimlar av trendiga butiker, restauranger och caféer. Nytorget är SOFO's mittpunkt och har kommit att bli ett av Stockholms mest attraktiva område. Hit åker du för att uppleva de populäraste haken med en genuin och avslappnad känsla.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.